Reklama

Reklama

Dobrovolná oběť

  • Česko Dobrovolná oběť kanibala (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh Armina Meiwese: německý kanibal Armin Meiwese, který se v roce 2001 přes internet seznámil se svou dobrovolnou obětí, člověkem, který byl ochoten se nechat porazit a sníst (ve filmu se postava jmenuje Oliver Hartwin) je zde částečně podán očima studentky (Keri Russell), kterou případ zaujal a rozhodla se vydat po jeho stopách a zjistit víc o kanibalově životě a jeho pohnutkách. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Deniska94

Deniska94 (hodnocení, recenze)

Na tento motiv má skupina Rammstein písničku, která se jmenuje Mein Teil.

whack

whack (hodnocení, recenze)

Ja si myslím, že ich postavy sú zobrazené celkom objektívne – tichí flegmatickí outsideri. Ale pre niektorých by to bolo asi zábavnejšie, keby kričali, búchali hlavou o stenu, z huby im tiekla pena a chodili štvornožky.

 (hodnocení, recenze)

Maji spatne i puvodni nazev spravne misto je Rotenburg an der Fulda ten opravdovy bydlel asi 20 km ode mne jinak jsou ruzni blazni kteri si shlednou film jen proto ze se stahoval z obehu a pak se jim to zalibi natolik ze se jezdi diat na dum kde ten opravdovy kanibal bydlel

jimo42

jimo42 (hodnocení, recenze)

Tak nevím, podle mě ten film nestál za nic. Pokus o nastínění psychiky těch lidí tam byl, ale nedošel ani na půl cesty... spíš tak do desetiny. Film byl "ošklivý", ale tak nějak zbytečně, nebo spíš divně... šero jak v hororu, ale zbytečně i tam, kde jsou zábery na tu dívčinu (nevím, jak vy, ale já na jejím místě svítím i v noci), no prostě... divné. Dávám jednu hvězdičku - za pokus.

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

film měl jít údajně do kin ale z důvodu velké brutality a velkého množství gore prý nešel aby nedošlo k pobouření taky sem na to chtěl jít do kina ale vím že psaly o tom že to zrušily pokud byste to měl někdo na dvd s českými titulky třeba měl bych i zájem

Zerthimon

Zerthimon (hodnocení, recenze)

Já myslel, že se jim to zakázalo natočit. Jinak na to jaká je to i tady známá věc se divím, že to sem nepůjde do kin, a taky to, že jsem jediný kdo tu zatím dal příspěvek.

Reklama

Reklama