Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Micky se ve vězení upíná ke své touze po seznámení s úspěšnou zpěvačkou Karin. Poté, co v rádiu zaslechne informaci o konkurzu na chystaný muzikál, kde má dívka ztvárnit hlavní roli, využije příležitosti a v mrazícím voze uprchne z vězení. O pár dnů později se na konkurz přihlásí pod falešným jménem a postoupí do užšího výběru. Dorazí i Karin se žárlivým milencem, bohatým podnikatelem Oskarem, který je současně sponzorem představení. Přestože se autor libreta přimlouvá za obsazení Mickyho do hlavní role, cholerický a bezohledný režisér Palo ho odmítne. Mladíka přece nikdo nezná, a navíc si už Palo vybral populárního zpěváka Frantu. I přesto si Micky vyzvedne u produkčního Mirka text. Objeví se na první zkoušce a všechny přesvědčí, aby ho v souboru nechali jako alternaci pro všechny mužské role. Zatímco se seznamuje se starým hercem Michalem, jízlivou Sylvou či svobodnou matkou Romanou, detektiv Kopecký, který má uprchlého vězně najít, rozjede pátrání. Přestože v souboru zpočátku vládne napětí, začnou se rozvíjet některé vztahy. Romana se sbližuje s Michaelem, Micky občas hlídá její dítě a podaří se mu spřátelit se s Karin. Když režisér jen pár dnů před premiérou vyhodí nedisciplinovaného Frantu, dostane hlavní roli Micky. Večer za ním přijde do divadla Karin, zkoušejí spolu a potom se pomilují. Jenže pak se Mickyho fotka objeví v novinách, což neujde pozornosti policie. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Lucie Vondráčková vypadá jako stárnoucí dítě, které již roky stagnuje, a přece má asi své publikum, ale její herecké výkony ve mě vyvolávají úžas, že ji někdo vůbec obsazuje. Tady, v tomhle filmu nemá co pokazit, ale že ji najali i na Johanku z Arku, a hraje tam neskutečně špatně, tak to mě vedlo k úžasu, nechápavosti, že to to režisér nevidí, a že celý příběh, který bylo, a možná ještě bude možno vidět na VIASAT HISTORY to byla v historoo jednoznačně nejhorší představitelka Johanky z Arku v dějinách kinematografie. Takže přece jen se jí něco povedlo. Být nejhorší!!!***Tenhle film, Kvaska, nápadně připomíná životní příběh muzikálového herce REVAIE***(21.10.2010) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Suhlasim s Tom Hardym, "Tohle není film, ale "pouze" další hra známého divadla, tentokrát ovšem zaznamenaná na filmový pás..."... Ja ale do divadla zavitam len vynimocne a tak som si to uzila, naboj to malo. Plus, vacsina hercov naozaj ma charisma. PS: Pomajbo by sa ovela viac hodil ako Joker do Batmana... nebyt Ledgera... ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Jako muzikál/hudební film to není marné, hudba popravdě není vůbec špatná, dokonce by se zde našly asi tak 2 zapamatováníhodné, chytlavé písničky (taneční složka v tomto snímku byla slabá). Všechno ostatní je ale špatně. Absence humoru, naivita, nedůvěryhodnost, strojené dialogy, nic moc napsané postavy, nepříliš dobře hrající herci (z šedého podprůměru vystupuje pouze Kornův pohodář), nefungující romantická linka (důvodem pro Karininu zamilovanost do Mickiho byl kouzelný nápoj lásky, ne? :-D ), trapnost (hlavně zásah policie), hloupoučký konec...Díky alespoň ucházející muzikálové složce filmu (která je jeho nedílnou součástí a Kvasku zachraňuje) to budou ještě 2*. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě Kvaska už dost, opravdu dost překvapila, když se na pódiu objevila Balogová z první Superstar a hned na to zvukař Emil Zajac z VyVolenejch. Okamžitě mi bylo jasný, že tvůrci tohle všechno kolem nemůžou myslet vážně, a fakt to tak asi ani neberou. Landa zde hraje dost paradoxní postavu, tu největší hvězdu, která si může dovolit všechno a nakonec to s ním komicky dopadne a jediné co opravdu stojí za zmínku je příjemná hudba, která se nikdy neztratí a díky které také asi vznikl tento film. Není to žádný zázrak, ale příjemně se na to kouká, i když herci spíš nehrají, ale blbnou před obrazovkou. Dokonce jsem se ale občas i zasmál, absurditě scén a toho všeho kolem. Kvaska není špatná, muzika jí vyvišuje, ale jediné, za co stojí ten film vidět, je za tu závěrečnou scénu, a za tu muziku, která prostě pěkná je, o tom žádná. A to o ní můžu mluvit, kdy se mi zachce, třeba v každý větě:) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Nejsem příznivcem ani Daniela Landy ani takové Lucky Vondráčočkové coby zpěvačky, neb dle mého skromného názoru zpívat opravdu neumí na to, aby porážela v anketách jiné, skutečné hvězdy našeho hudebního nebe. Proto jsem byla více než překvapená, že si tahle komedie udržela mou pozornost. Bylo to natočeno nezvyklou formou, poklidně, zajímavě, musím však dodat ono pověstné ALE ... ale nesplnila některá má očekávání. Přiznávám, že jsem se přistihla jak se divím, že když chlapovi vyfoukne hlavní roli někdo, koho by nečekal a zároveň toho někoho přistihl při techtlích mechtlích s jistou dámou, na kterou by se nemělo ani očkem pohlédnout a přesto nemá ve scénáři napráskat ho a jsou dál kámoši ... hmm. Ovšem reakce podváděného byla ještě víc překvapující. Být na jeho místě, tak ... tak neznám sestru! Co bylo ovšem moc fajn byla melodie, která se prolínala celým filmem a nemyslím tím zrovna "zázrak kámo, zázrak" A taky co se povedlo, kdo se mi tam moc líbil byl Jirka Korn a jeho role takového muzikálového dunchuána, ale jinak nesmírného pohodáře. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Prvá klapka padla 16.8.2006. Film sa z deväťdesiatich percent odohráva len v divadle. (Raccoon.city)
  • Ve filmu si malou roli politika zahrál poslanec Jan Vidím, který s Danielem Landou působil v řádu Ordo Lumen Templi. (DecentFellow)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno