Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Micky se ve vězení upíná ke své touze po seznámení s úspěšnou zpěvačkou Karin. Poté, co v rádiu zaslechne informaci o konkurzu na chystaný muzikál, kde má dívka ztvárnit hlavní roli, využije příležitosti a v mrazícím voze uprchne z vězení. O pár dnů později se na konkurz přihlásí pod falešným jménem a postoupí do užšího výběru. Dorazí i Karin se žárlivým milencem, bohatým podnikatelem Oskarem, který je současně sponzorem představení. Přestože se autor libreta přimlouvá za obsazení Mickyho do hlavní role, cholerický a bezohledný režisér Palo ho odmítne. Mladíka přece nikdo nezná, a navíc si už Palo vybral populárního zpěváka Frantu. I přesto si Micky vyzvedne u produkčního Mirka text. Objeví se na první zkoušce a všechny přesvědčí, aby ho v souboru nechali jako alternaci pro všechny mužské role. Zatímco se seznamuje se starým hercem Michalem, jízlivou Sylvou či svobodnou matkou Romanou, detektiv Kopecký, který má uprchlého vězně najít, rozjede pátrání. Přestože v souboru zpočátku vládne napětí, začnou se rozvíjet některé vztahy. Romana se sbližuje s Michaelem, Micky občas hlídá její dítě a podaří se mu spřátelit se s Karin. Když režisér jen pár dnů před premiérou vyhodí nedisciplinovaného Frantu, dostane hlavní roli Micky. Večer za ním přijde do divadla Karin, zkoušejí spolu a potom se pomilují. Jenže pak se Mickyho fotka objeví v novinách, což neujde pozornosti policie. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že lze sbalit řezivo jako je Lucka V., přestože jste si x týdnů nevyměnili spodní prádlo.. Nejsem fanoušek ani odpůrce D.Landy, ale Vidím to tak, že filmy jako Kvaska si český film vypíjí svůj Kalich hořkosti do dna. Pozitivum bych snad našel v té lehké nadsázce při pohledu na muzikálový svět českých luhů a hájů, kde již delší dobu kvantita tvrdě drtí kvalitu (chybí mi už jen tituly Frankenstein a Kostěj Nesmrtelný), což je ovšem i na podivný a hlavně nefungující hybrid muzikál - drama - komedie zoufale málo. Nestal se zázrak, kámo, zázrak a já dám příště raději přednost amatérskému recitálu na Hammondovy varhany.. ()

Pink.Panther odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázka neumětelství asi jako když si děti na pískovišti natočí film jak staví bábovičky a muzikál z toho udělají pěním „pec nám spadla kdopak nám ji postaví“. Tedˇ si k tomu přidejme Landovu osobnost, který hlavně pokud chce něco sdělovat vyvolává shovívavý úsměv. Navíc k jakékoliv umělecké činnosti atˇ už je to film nebo hudba je nutným předpokladem talent._____ Přitom český průmysl nemá lidi a potřebuje opravdové chlapy do výroby, takový hrdina výrobní linky zachraňující HDP by bylo správně rozmáchlé gesto vlastenectví v 21. století. Pobavíme se u nějaké nové papetickoblábolné pózy? Co tak husita točící špónu na karuselu pod Řípem? (Největším nebezpečím pro lidstvo není štěpení jádra, ale hloupost ! ) ()

Reklama

villon17 

všechny recenze uživatele

Jedině skvělá hudba (ač slabší Landův počin) zvedla tento podprůměrný film alespoň na 2*. Chtěla jsem se na kvasku kouknout jedině kvůli plakátu, který se mi z neznámého důvodu neuvěřitelně líbí. Nečekala jsem nic světoborného, nápaditého, ani povedeného a nic z toho se mi nedostalo, takže nemusím být zklamaná. ()

sta 

všechny recenze uživatele

na české poměry (!) velmi nadstandardní záležitost - ne geniální, ale hlavně ne blbé, trapné a průměrné. díky celku dokážu přehlédnout i pro mě dost nepochopitelná (tedy pokud nejde vyloženě o výsměch) camea "superhvězd" z realityšouz. jako je mi jasné, proč to tady nebude mít valné hodnocení, ale neztotožňuji se s tím. Kvaska je na české poměry velmi dobrý film. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na tento film bych do kina nešla ani zadarmo, ale když už ho dávali v televizi, podívala jsem se. Teď toho trochu lituji, protože jsem sice věděla, že to bude nic moc, ale i přesto mě film dokázal zklamat. Ano, na Landu je to příliš sladkobolné. Herci byli spíše neherci a úplně nejvíce mě štvaly všechny ty rádoby postavičky a hvězdy z různých reality show. Jako kdyby je posbírali narychlo na ulici a moc nad obsazením ani nepřemýšleli... Měl to být muzikál. Hm, pod pojmem muzikál si představuji opravdu něco zcela jiného. Tady té muziky bylo docela málo a ani nebyla nijak úžasná. Film mě nebavil, děj mě nebral. Tohle se zkrátka moc nepovedlo a já už se na to dobrovolně nikdy znovu nepodívám... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Námet k filmu sa zrodil asi len mesiac pred tým, než začala práca na scenári. (Raccoon.city)
  • V náklaďáku, který odjíždí z věznice, je méně krabic než poté u pumpy. (ČSFD)

Reklama

Reklama