Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (247)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Zápletkou docela zajímavě vystavěný, ke škodě celkového vyznění však až příliš rutinně a nezáživně vyrobený psychothriller s notnou dávkou mysteriózna... Ryzí hollywoodština o tom, že co se má stát stane se a snažte se jak chcete, stejně nejde odestát... A věřte, že víra s tím nesouvisí... . . . Pomalu stárnoucí S.B. role utrápené ženy s předtuchou sluší rozhodně víc, než šaškování coby drsňačka či akční pipka v jejích starších filmech a i ten lehce ošuntělý krásný dům z let dvacátých je šarmantnější, jak nějaké trendy hollywoodské atelierové interiéry a nakonec i nějakých přehnaných žánrových klišé zůstává divák naštěstí ušetřen... A tak tedy dvě a půl hvězdičky za film, po zralé úvaze i za čistě vizuální stránku a zvláštní atmosféru (a s předtuchou páně Y. filmů příštích... ;-) pak s velkou mírou tolerance z nutnosti zaokrouhleno nahoru... - - - - - (Poprvé viděno 16.11.2008 na dvd, komentář zde jako xtý - 16.11.2008) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Na začátku tohoto mysteriozního thrilleru se Sandra Bullock dozvídá, že její manžel Julian McMahon měl autonehodu a zemřel. Jenže věc má jeden háček, Tohle se teprve má stát. Je to totiž předtucha. A milá Sandra udělá vše proto, aby toho osudného dne její muž nezemřel. A hlavně, aby jí z toho nehráblo. Film ubíhá v pomalém, místy i trochu nudném tempu a ne všechno zde spolehlivě funguje a dokonale do sebe zapadá. Film i výkon Sandry byl snesitelný, a i přesto, že disponuje poměrně citlivou režií, nebyl tento film ničím výjimečný. ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock umí zahrát vše. O tom není debat. Tento hororovo-thrillero-mysteriózno-dramatický snímek je toho důkazem. Zpočátku možná budete trochu zmateni (na konci možná tedy také), protože vás tvůrci vrhnou ihned do víru děje, za pár minut se ale vzpamatujete a začnete hledat odpověď na prostou otázku: "Co se to tu kruci děje?!". Příběh je naprosto logický, vše je dříve, či později osvětleno. Slečna drsňák střídá emoce jak na běžícím páse, avšak zcela plynule, takže jí všechny věříte. Čeho si na snímku také velmi cením je hudba a tísnivá atmosféra, která na vás dýchá s každou následující sekundou. Navíc potěší příjemná délka 93 minut. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

I když se režisér honosí jménem YAPO, tak tohle co vypotil je naprosto NEYAPO. Tak hloupý film, kdy při veškeré úctě k hercům nepochopíte jestli je Sandra BULLOCK nemocný člověk anebo má dar vize (t.j.předtuchy). Jenže to všechno nějak nesedí. Je to moc předtuch najednou. Takže se divák do toho tak zamotá, že už potom sám neví, co je fakt a co je vize. Lidé s těmito schopnostmi skutečně existují, ale to se musí ve filmu podat jiným způsobem. Takhle to působí nesourodě a herečka se jeví spíše jako blázen než jako žena vizionářka. No zklamání jako prase a tento film vydali jako HVĚZDNOU EDICI na DVD. Takže si myslím, že to vydavatel vůbec neviděl, jenom podlehl jménu "Sandra Bullock", protože ostatní herci nestojí za povšimnuti. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

no jo, no, tech filmu, ktery se otiraj o predestinaci a osud, je uz proste moc. A stejne tak se musi nechat, ze tady ten dej dostava zabrat fakt fest a ze scenarista je nehorazny cune bez smyslu pro pointu. Ale presto. Bullockova je fajn, az do pulky je to docela zajimavy (to uz ale davno tusite, jak to dopadne), navic se tam mihnul Stormare, coz me blazi (bohuzel fajt jen mihnul). Stejne tak je ale bohuzel pravda, ze spad to nema zadnej, logiku pramalou a rozuzleni (pokud se to tak da vubec nazvat) - a tim nemyslim to, co se odehraje poslednich pet vterin, to je totiz jeste pekelnejsi klise - je vam jasny skoro hned. Berte to proste jako romantickou koukanou, neco jako byl Dum u jezera. Zazil jsem uz mnohem vetsi tragy. Po The Reaping a druhejch horach s ocima me to docela potesilo. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • První anglicky mluvený film Mennana Yapa, německého režíséra, producenta a scénáristy tureckého původu. (ČSFD)
  • Film není remakem stejnojmenného japonského filmu, jak se mnozí domnívají. (HappySmile)

Reklama

Reklama