Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Erika Eleniak) podozrieva svojho manžela Garretta z podvádzania. Preto sa rozhodne kontaktovať svoju bývalú lásku zo strednej školy Marcusa. Keď však zistí, že ju jej manžel nikdy nepodviedol, chce veci vrátiť späť. Lenže Marcus sa s tým odmieta zmieriť len tak. Marcus totiž nedokáže zabúdať... (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný film, ale na můj vkus docela zdlouhavý - v situacích, které měly trošku "rozhýbat" nervy, nebylo všechno naplno využito. Vždy, kdy jsem si říkala, že se konečně něco bude dít, plamen vyhasl dříve, než jsem se stihla alespoň vylekat. A závěrečná scéna se podle mě vůbec nepodařila, mělo se méně mluvit a více něco dělat.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zase nejaký magor terorizuje rodinku a Erika je tentoraz za obeť. Je to ale v každom ohľade horšie ako Smrtící lekce v ktorom hrala Erika mrchu. Už ani tie klišé poriadne nenaplnili a film ma natoľko nudil, že som prestal rozmýšľať nad tým o čo tam vlastne tomu magorovi ide a záverečná pointa ma nakoniec prekvapila. Ale bolo mi to aj tak už jedno. Jednu hviezdičku dávam len za Eriku, ktorá je stále maximálne šukateľná a v SK dabingu v ktorom ju dabuje jej dabérka z Baywatchu to platí dvojnásobne. 1/10. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Celkem nijaký film. Trapné interiéry i exteriéry. Hrozné herecké výkony. Skutečně nezvládnuté dialogy mezi 12-ti letými manžely. Chyby v překladu (respektive doufám, že je to jen překladem). A to nejhorší: přechody mezi scénami. Vyjetí obrazu rohem patří tak možná do homevidea a ani tam ne 100x po sobě. Vůbec z filmu tak nějak kouká nízkorozpočtovost. Trochu skóre vylešuje celkem akční konec. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Takový klasický thriller na sobotní večer. Žádné převratné herecké výkony, nic převratného. Zkrátka průměrný film. ()

Reklama

Reklama