foto

Kwesi Ameyaw

  • nar. 24.8.1975 (43 let)
    Kitchener, Waterloo, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Freaks
2017 The Lost Wife of Robert Durst (TV film)
2016 Dark Harvest
Get Out Alive (TV film)
2015 Ice Sculpture Christmas (TV film)
Truth & Lies (TV film)
2014 Hastings Street
The Color of Rain
Zaprášená tajemství: Všechno, co se třpytí (TV film)
2013 Muž z oceli
Prokletí Murphyových (TV film)
The Wedding Chapel
2012 Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Nikdy nelži (TV film)
2010 A-Team
Confined
Riverworld (TV film)
2009 Dancing Trees
Phantom Racer (TV film)
Setkání s nebezpečím (TV film)
2008 Dr. Dolittle 4
Every Second Counts (TV film)
2007 Jmenuji se Sára (TV film)
2006 A Job To Kill For (TV film)
Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Fallen (TV film)
Scary Movie 4
Zrádná mysl (TV film)
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Capote
Cizinec v mé posteli (TV film)
Dlouhý víkend
Osudné shledání
Sám v temnotě
Ten třetí je navíc (TV film)
2004 Blade: Trinity
Final Cut
Hokejový zázrak
Loučím se, děvče (TV film)
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
2003 Battlestar Galactica (TV film)
Cizinec po mém boku (TV film)
Schůzka s temnotou: Dopadení Andrewa Lustera (TV film)
2002 Mladší bráška
Skryté hlasy (TV film)
2001 PC and the Web
Start v ohrožení
2000 6. den
Mrcha

TV seriály

2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Thirty-Four: Judgement Night (S02E21)
Chapter Twenty Nine: Primary Colors (S02E16)
Salvation (TV seriál)
Crimes and Punishment (S02E03)
Supergirl (TV seriál)
Parasite Lost (S04E05)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
The Curse of Copperhead Road (E03)
Riverdale (TV seriál)
Chapter Fourteen: A Kiss Before Dying (S02E01)
Haters Back Off (TV seriál)
im gunnna be an legend (S02E01)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Camelot/3000 (S02E12)
Lucifer (TV seriál)
Deceptive Little Parasite (S02E15)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Marcy (S01E11)
Frequency (TV seriál)
Seven Three (E05)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Justice Society of America (S02E02)
Out of Time (S02E01)
Batesův motel (TV seriál)
Nebezpečný sobě i okolí (S04E01)
2015 Minority Report (TV seriál)
Malárie (E07)
Hodnej chlap (E02)
Proof (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Love & Basketball (S02E05)
2014 Motiv (TV seriál)
Opuštěný (S02E09)
Continuum (TV seriál)
So Do Our Minutes Hasten (S03E08)
Waning Minute (S03E07)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
I Think I'm Gonna Like It Here (S09E01)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Čtvrt na osm (S01E10)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Johariho okno (S02E12)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
2008 Samurai Girl (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vyděděnec (S04E15)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
What Is and What Should Never Be (S02E20)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Falcon Beach (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Město jménem Heuréka (S01E01)
Kyle XY (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lásko moje sbohem (S03E10)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Extrémní agresor (S01E01)
Na Západ (TV seriál)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Letíme do New Yorku (S01E06)
Lámání chleba (S01E05)
Lži, samé lži (S01E04)
další epizody (5)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Noční ptáci (S01E12)
Akce a reakce (S01E04)
Volání mrtvých (TV seriál)
Past Tense (S01E04)
Smallville (TV seriál)
Nepříčetnost (S03E08)
Návštěvník (S02E18)
2002 American Dreams (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Tetování (S01E13)
Hvězdná brána (TV seriál)
Poslední boj (S05E16)
Schůzka na nejvyšší úrovni (S05E15)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace