Reklama

Reklama

Veselé Velikonoce

  • Francie Joyeuses Pâques (více)
Z natáčení  - Jean-Paul Belmondo, Georges Lautner

Obsahy(1)

Řekne-li se francouzská komedie, nemůže ve výčtu herců ze země galského kohouta chybět jméno Jeana-Paula Belmonda. Ve filmu Veselé velikonoce ztvárňuje populární Bebel postavu nenapravitelného sukničkáře, který neustále tajně podvádí svou manželku. Ta právě hodlá navštívit svou matku a Stefan se hned na letišti poohlíží po nové oběti. Do cesty mu vstoupí mladá hezká dívka Julie - Sophie Marceauová, která se právě rozešla se svým ženatým milencem a hledá místo na přespání. To je voda na mlýn Stefana. Nejdříve Julii pozve do restaurace a nakonec ji odváží k sobě domů. Ještě než může k něčemu dojít, objeví se znenadání ve dveřích Stefanova manželka. Sukničkář se pokouší situaci zachránit, a tak o Julii prohlásí, že je jeho dcerou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Z natáčení  - Jean-Paul Belmondo, Georges Lautner

Recenze (292)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Analytici serveru Demagog.cz došli k závěru, že Belmondův Stephane Margelle pronesl během Velikonoc 134 výroků, z nichž 97 bylo nepravdivých, 35 zavádějících a jen ve dvou případech hovořil pravdu.. Lautner se ani nesnaží zapírat divadelní původ látky a k ostatnímu má jeho. Bébel, jakožto libidem zotročený pavouk zamotaný ve vlastní pavučině, koncertuje v kaskadérských, komediálních i postelových polohách. Sportovní terminologií by se řeklo, že se ukličkoval.. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Kedysi som tento film videl. A pamätám si z neho iba to, že som ho nedokázal dopozerať. Aj dnes to bolo náročné. Mám dosť rezervovaný vzťah k J.P. Belmondovi a v tomto nepodarku nemal šancu zachrániť ani priemerné hodnotenie. Aj keď mal poruke sviežu Sophie. Je možné, že sa na takýchto filmoch diváci kedysi zabávali. Dokonca pripúšťam, že nejaká ich malá časť sa dokáže na tom baviť i dnes. Ale je to fuška. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

DOPRAVNÍ ZÁCPA, ROZBITÝ VÝTAH, MOJE ŽENA. Cca více než po dvaceti letech jsem si dal opáčko téhle komedie, protože jsem ji kdysi z duše nenáviděl a chtěl si ověřit, jestli je to tak stále. Bohudíky ne, ale stejně jsou VV Belmondův nejslabší kousek. Přesně to, co píší uživatelé, kteří hodnotí třemi hvězdami a míň, jsem tady kdysi psal a platí to stále: mohutné kecání, pobíhání sem a tam (jenž ale, narozdíl od Funése, nedává smysl) a v závěru demoliční derby, postihující nejvíce tu nejsympatičtější postavu, která pravdivě pojmenovává Stephanův život, ale bohužel pro něj, je to politik. SM je krásná, leč příliš mladá a ani nijak dobře nehraje, ovšem s takovouhle řídkou historkou si neporadil ani mistr JPB a to už je co říct. Párkrát jsem se zasmál, ale na vrcholy typu Zvířete, Esa es nebo nedej Bože Muže z Acapulca to nemá ani náhodou. 50%. ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru nejlepší komediální role Belmonda! Spousta gagů , hlášek , úsměvných dialogů , vtipných situací a k tomu krásná S.Marceau. Rozhodně by tento snímek neměl chybět v žádné filmotéce příznivců Francouzských bláznivějších komedií a hlavně fanoušků Belmonda. Hlášky jako "Papá Papá , padá mi vanilka" , "James Bond s plnejma kalhotama" jsou nezapomenutelné! Film: 89% ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Komedie o bohatém sukničkáři Stephanovi Margellovi (velmi agilní Jean-Paul Belmondo), který se snaží zachránit své manželství se svoji ženou Sophií (elegantní Marie Laforét). Důvodem je sebepozvání půvabné mladé krasavice Julie (mladicky půvabná Sophie Marceau) ke Stephanovi domů. A i když se brání dovést si ji domů, podlehne a navíc manželka nečekaně přichází domů. A nastává eskapád dobrodružství a půvabně ztřeštěných situací, kdy se Stephan snaží vykecat z velmi zapeklité situace. Jeho výmluvnost, se kterou vydává Julii za svou dceru, je vskutnu půvabná. Ale má to i trochu více hluchá místa. Další zajímavé postavy: úředník Rousseau (skvělý Michel Beaune), který nenávidí bohaté a rozhoduje o městských zakázkách a Marléne Chataigneau (Rosy Varty), matka Julie a alkoholička, která je donucena přistoupit na stejnou hru. Celkově je to zábavná komedie o trampotách skoro přistiženého sukničkáře. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Jeden z filmů Belmonda, který nesklidil celosvětový úspěch. Promítal se na 2 kontinentech - v Evropě (Francie, Západní Německo, Nizozemí, Španělsko a Maďarsko) a v Asii (Japonsko a Jižní Korea). (Varan)

Reklama

Reklama