Reklama

Reklama

Carlton, Pensylvánie 1903 – děti pracující v hlubinném dole jsou při závalu zaživa pohřbeny. Ovdovělá Karen spolu se svými dcerami se přestěhují do téhož města a brzy se dozvídají jeho tragickou historii. Ale zločiny minulosti se znovu vracejí v podobě dětí (zombies) a jejich ďábelsky krvavé pomsty – pronásledují, zabíjí a požírají své oběti. Karen a její dcery musí s pomocí souseda přežít, aby byl utišen hlad zombies po vlastní spáse. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrné dílo, které absolutně nesplnilo mé očekávání. Přitom začátek vypadal docela solidně, jenže tvůrci nedokázali udržet větší dobu atmosféru na uzdě a ta se jim dost často totálně ztrácela. Místo ní se dostavila nuda, která s námi zůstane až dokonce. Samozřejmě se tu najde několik zajímavých pasáží, ale nevyužitý potenciál a hlavně velké nedostatky nedovolí divákům si film pořádně užít. 5/10 ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Toto je naprosto NEJVÍC NEDOCENĚNEJ horor zde na databázi! Takhle skvělý horor jsem už dlouho neviděl. Ovdovělá Karen a její teenka a malá dcerka se nastěhují do zděděného domu v horách v Pennsylvánii, který má krutou historii, jenž, jak se zdá, ještě neukončila svoji finální etapu. Název Zombies je asi nejnepřesnější český překlad, co může být - úplně si ho odmyslete a film berte jako Wicked Little Things, jelikož tohle není žádný ZOMBIE film, ale regulerní GHOST HORROR, což se na filmu také projevilo. Atmosféra hned po intru by se dala jen krájet, starý dům a les se s atmosférou klidně můžou přirovnat k hausu v The Conjuring, Lori Heurino, Chloe Grace Moretz, když ještě nenakopávala zadky a v neposlední řadě i moje oblíbenkyně z Halloweenu Scout-Taylor Compton podtrhují svými výkony už i tak skvěle podaný atmosferický příběh, který sice místy společně s několika klišé momenty (ano, smáčení ve stodole) trochu pokulhává tam, kde třeba takový REC exceloval, ale to jsou už jen drobnosti, které je třeba přehlédnout, a užít si skvělý atmosferický horor. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Wicked Little Things není až tak ubohoučký, jak ho mnozí vidí. Zchátralý dům, potemnělé lesy a mlžný opar napomáhají navodit tísnivý pocit a mrazivé tetelení, alespoň zpočátku. Postupem se tyto ingredience rozmělňují: příchodem nenasytných zombies ratolestí, které utnou slibně se rozvíjející záchvěvy téměř v zárodku. Přesto, holky Tunnyovic byly vcelku sympatické a podivínský Hanks bránil slečny s plným nasazením, tak proč jim hned nasolit neuvážený úder ponížení. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Moje telka sice není podle nejnovější módy, ale barvy ještě zvládá. Navíc na noční horory se rád koukám po tmě, abych toho víc viděl. Jenže, co je mi to všecko platné, tady jsem viděl akorát tak odlesk blonďatých vlasů Lory Heuring, když ji náhodou osvítila baterka. Pak ještě vím, že půlku filmu řvala "Emo, Emo!" a že ve filmu hrál dvojník House. Jednu hvězdu si dovoluji dát jen proto, že v té tmě jsem určitě spoustu dalších hovadin přehlédl. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tento béčkarský horor mi nič nedal a jeho pozretie pokladám za stratu času. Navyše mi pripomínal Márnicu, čo nie je dobrá vizitka. Spracovanie v lepšom prípade priemerné, jedno hororové klišé strieda druhé, dialógy žiadne perly a na snímke sa príliš podpísal malý rozpočet. Úplne zlé to ale nebolo, režisér sa prekvapivo spolieha skôr na budovanie atmosféry, než gore. Pomáha mu v tom sympatické herecké obsadenie ústredného babského tria (mama a dve dcéry) a pôsobivá výprava pochmúrnych lesných dní. A ešte desivejších hlbokých hmlistých nocí. Scenár ma každopádne nebavil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sofii v Bulharsku a tamních filmových studiích New Boyana Film Studios. (Cheeker)

Reklama

Reklama