foto

Mageina Tovah

  • nar. 26.7.1979 (38 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eliza Sherman's Revenge
2016 Hux
2013 Decoding Annie Parker
2012 Neighbors
Únos
2008 Dream from Leaving
2007 Přežij!
Spider-Man 3
2006 Dark Heart
Lemra líná
Na prahu noci (TV film)
Žhavé nápady
2005 Kontaminace
2004 Do Geese See God?
Konec snění
Spider-Man 2
Spongebob v kalhotách: Film
Y.M.I.
2003 Pool at Maddy Breaker's, The (TV film)
2002 Reflections of Evil

TV seriály

2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Homecoming (S01E10)
Castle na zabití (TV seriál)
Spolek největších detektivů (S08E14)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Mama's Here Now (S01E13)
2012 Shameless (TV seriál)
I'll Light a Candle for You Every Day (S02E03)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Vetřelci v domě (S01E02)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvojí trable v manéži (S04E11)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Bitches Brew (S07E07)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Addison Has a Very Casual Get Together (S01E04)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Joseph (S03E23)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Bottom Bitch (S03E03)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Vnitřní náhled (S03E03)
2002 Half & Half (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Na dně (S06E09)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Hux

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Hux

Producentská filmografie

Filmy

2016 Hux

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Hux

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Hux

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace