Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý mladík vyznává lásku hezké dívce, bohužel umírá v tentýž den. Jeho matka, zabývající se restaurátorstvím se s tím nechce smířit a syna oživí díky knize Voodoo. Bohužel netuší, jakou chuť k jídlu mají takové Zombie a to v tak mladém věku. (LIVINGDEAD)

Recenze (22)

mosnak 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně k tomuto snímku dostal .... a ? Nic moc :-( A to i přes to,že můj nejoblíbenější film je Shaun of the dead, tak jsem chtěl dát této zombie-komedii šanci! Myslím,že by se z toho dalo vytřískat víc. Někdo tady psal,že ve filmu jsou k vidění super masky, strašně moc krve atd. Žádné super masky jsem neviděl a krev vypadala jako hoooodně poředěný kečup. Sorry maximálně 40%! ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná hororová blbůstka, která sice dokáže pobavit, ale místy i slušně nudí. Boy eats girl má dva zásadní problémy. Ten první je, že někteří herci typově absolutně nesedí na své role. Dva příklady za všechny: Největší školní ranař vypadá, že mu táhne na 40 a není ani tak drsňák jako spíš trapák. A místní školní krasavice svým zjevem nejvíc připomíná přestárlou ruskou nevěstu přes internet. To by se ale dalo nějak překousnout, co je podstatně horší je fakt, že se v první polovině filmu vlastně nic neděje a je to v podstatě nuda. Díky Bohu za to, že druhá půlka je podstatně zábavnější a nutno dodat, že i krvavější. Rázem tu tak máme pořádný masakr, kde ruce i nohy lítají vzduchem, červenou se nešetří, najde se tu místo i pro řádně černý humor a ve finále dojde i souboj zombies vs. řezečka na dřevo (nebo co to je). To dokáže spravit dojem, ale i tak se žádný zázrak nekoná. 3* s odřenýma ušima. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to je jako pěkná teen komedie, která se asi v půlce zvrtne v totální zombie masakr, kde se nešetří litry prasečí krve a vnitřnostmi. Nechybí zde pár trefných hlášek, film uběhne jako voda a finální masakr potěší. Je to sice volovinka, která nenabízí nic nového, ale na jedno kouknutí v neděli večér to úplně stačí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Málo bizarní, málo šťavnaté. V závěru se sice objeví pokus o gore masakr, ale děj k němu spěje šouravými krůčky. Řada likvidačních akcí je bez nápadu i vtipu. Jak si vystrčený zadeček říkal o řádný kousanec, či utržená hlava se nabízela k fotbalovému utkání...žel, nic z toho se nekonalo. Nakonec i ručky v sekačce prozrazovaly latex z Číny, a tak jen vnitřnosti budily dojem opravdovosti. K Soumraku mrtvých to má hodně daleko, snad i Mrtví k snídani pobavili více. Nejvtipnější tak byly titulky Livingdeada: ,,Nemusí se ti to oplatit. Já pohledam Jessicu. Těším se, že jsem přežil. Těžko zvládatelné. Mdlosti. Vyblbovat...." Mrzí mne, že neumím zdatně anglicky a že když si s překladem dá někdo práci, nepohlídá si, aby dialogy nebyly jak od neandrtálce. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Dublinu (Irsko). (BMW12)

Reklama

Reklama