Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (296)

Shit 

všechny recenze uživatele

Solidně propracovanej thriller se postupem času vypracuje v dobrej drsnej a napínavej horor a nakonec i v docela brutální záležitost s pár litrama krve a parádní scénou s nadrženým taťkou. Jinak se ale v žánru nejedná o nic novýho nebo zásadního, ale jako hodně to potěší a v dnešní době se jedná o jeden z těch úplně nej nelekačkových hororů ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Na malém prostoru se podařilo vybudovat neuvěřitelně silnou a tíživou atmosféru, které pomáhají i fantastické herecké výkony všech zúčastněných. Jen ten závěr (poslední 3 minuty filmu) mi trochu kazí celý dojem z filmu. Kdybych byl přísnej, tak kvůli tomu dám 4 hvězdičky, ale zase na druhou stranu si tento horor zaslouží, aby se zobrazoval na csfd červeně a né modře, takže dám maximum. :-) Ke všemu Nadia Fares je neuvěřitelně sexy. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý horor. Má dobrý príbeh, ktorého základ už bol použitý mnohokrát, čo vidno zo začiatku, ale v tomto prípade si tvorcovia nevybrali typický priebeh tohto typu príbehu, ale zvolili si vlastný, čo samozrejme znamená nepredvídateľnosť toho, čo bude nasledovať a to je určite veľká výhoda. Zabití tu je málo, ale aspoń sú kvalitné, hlavne prvá pasca ma dosť zaujala. Herecké výkony sú až moc dobré, teda aspoń v rámci žánru a to hlavní hrdinovia, aj záporáci, ktorí sú dosť nepríjemní a tak som aspoń po dlhej dobe zase videl záporákov, ktorým som prial drsnú smrť. Ale veľmi mi vadí zabitie malého klokana, to si tvorcovia vážne mohli odpustiť, aj tak to pre film vôbec nie je dôležité. Celý film pôsobí kvalitným dojmom, takže si myslím, že by mal baviť aj tých, ktorí horory moc radi nemajú, aj ked´ vlastne ani neviem, či je to horor, pretože skôr pôsobí ako thriller. Objektívna kvalita filmu- 65%, film sa páči mne na 72%. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nový přírustek do rodiny hixploitation je vskutku povedenou žánrovou jednohubkou. Jamie Blanks čaruje nejen na pozici režiséra, ale zejména jako hudební skladatel. Strom Warning však bohužel postrádá jakoukoli gradaci děje. Spolu s přesunem děje na ostrov sice s napětím očekáváme co se bude dít, ale temporytmus snímku nemá sílu diváka vtrhnout nějak vážněji do příběhu. Narozdíl od většiny podobných kousků snímek překvapuje poněkud pozměněnými hodnotami. Nejenže ze znásilnění tu zůstane jen pokus, ale zejména většinou nejdelší utíkací část (zejména u současných teens kousků) byla velmi prozřetelně nahrazena dlouhým ponižováním hlavního páru. Z toho důvodu též bylo potřeba věnovat více prostoru všem buranům a musím uznat, že tohle vyšlo. Sice se nemusíte bát žádného úleku způsobeného nečekaným vpradnutím vraha do obrazu - neboť Storm Warning nabízí nečekaný přehled o všech postavách - ale zároveň budete se divit, že se nezajímate pouze o jednu stranu mince. Všech pět postav má totiž jistou osobnost, jsou jednotlivě zcela nezaměnitelné a zajímavé, dokonce i ten pes. Stejné je to i s prostředím, které splňuje zhnusující účinek. Věřte tomu nebo ne, ale tento souhrn ještě neobsahuje veškeré klady. Velmi originální je totiž jednání obou 'kladných' postav, ženu s koulema a váhavého muže jsme sice již viděli mnohokrát, ale takhle silně bránící se ženskou hrdinku už jen párkrát. Když Pia začne připravovat svůj plán na záchranu, spolehlivě většinu diváku zamrazí v zádech. Komplikovaná past ve stodole a bolestivá nástraha na penis, který by chtěl někam, kam nepatří. Už asi jen těžko uvěříte faktu, že jednotlivá zabití, ač jsou krátká, mají rozhodně čím zapůsobit. Přestože je oběti jen málo, pochybuji, že byste někdy zapomněli na způsob jejich likvidace. Jen smůla, že si snímek drží takový odstup, neboť tenhle jediný zápor je až příliš veliký. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Jo tenhle horor mě fakt hodně bavil. Výbornej exploitation do prdele! Manželský pár terorizován partičkou tří vidláků. Kdo by řekl že hlavní hrdinka bude ochránkyně manžela. Hlavní hrdinka se mi hodně líbila. Herečka Nadia Farès to zahrála velmi dobře. Partička buranů jsou tady vážně odporný, špinaví, hnusný a nechutný. Skvělej konec filmu, pomsta hlavní hrdinky byla vážně dobrá. Atmosféra ve filmu je hustá, depresivní a špinavá. Výborná hudba a skvělý gore. Film jak má bejt. Režisér Jamie Blanks natočil solidní film. Skvělý, napínavý hororový exploitation thriller. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Melbourne (Austrália) od 15. mája do 19. júna 2006. (Arsenal83)
  • Při natáčení snímku bylo v Austrálii zrovna období sucha, tak ve většině scén bylo později deštivé počasí doděláno počítačem. (Chatterer)

Reklama

Reklama