Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teď pár dílů na prima cool, před půlnocí, když jsem ještě neměl hotovou práci, ale nechtělo se mi už hledat nějaký smysluplný pořad. Musím uznat, že jsem byl fascinovaný. Nechápu koncept té pseudoreality show. Ani dramaturgii, kdy všechno podstatné je řečeno v úvodní "upoutávce", kdy každá scéna je zpětně komentovaná, takže každý "prd" je divák nucen strávit několikrát. Je to vůbec možné? Pravdou je že Paul i Paul (Mikey je typický looser, stojí spíš za soucit) mají charisma a taky je pravdou, že všechny ty návštěvy, které jakoby dobrovolně v každém dílů podnikají a jsou z toho vždy nadšení, jim ani za mák nevěřím. Ubohá PR navíc na něco, co se mi nelíbí. Jediné co mě skutečně zaujalo, je řemeslná zručnost. To se mi líbilo. ()

Týnkaa 

všechny recenze uživatele

Čí je ta motorka? To není motorka lásko, to je chopper... :D :D Jinak taky vám přijde, že Paul Jr. většinou na té motorce nic většího nemontuje, jen se tak poflakuje? Celkem vzato se na to dá koukat, jenom je škoda, že ty choppery jsou tak škaredý a všechny na jedno brdo... P.S. Vinnie je nejlepší ;) ()

Reklama

hiroito 

všechny recenze uživatele

V dnešní době je velký trend nekonečného studia, kde náš národ začíná být sice vzdělaný, ale také nešikovný. Jen si vemte, jak je složité sehnat instalatéra, schopného zedníka nebo kohokoliv co něco umí udělat rukama. Takže moje hodnocení je založeno na velkém respektu k těm, co něco umí vytvořit rukama. Sice nejsem žádný automechanik ani ortodoxní nadšenec motorek, ale musím říct, že jejich projekty mají vkus. Takže všem co mají rádi nejen motorky doporučuji:-) ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná show pro kamery, včetně těch neustálých hádek otce se synem a ostatními pracovníky v dílně, plných sprostých slov. Ale je to SUPER!!! Ani nevim proč, ale mě to neskutečně baví. :-)) Motorky nežeru, ale co oni v dílně na koleně dovedou, to se mě líbí. Nádherné motorky, co kus to unikát. A ty hádky a hlášky otce dodávají ten správný náboj. :-) Je to skvělé, podobnou show jsem ještě neviděl a co je originální, to mě baví, takže 95%. A klobouk dolů před lidmi z Orange County Choppers. :-) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Na čas mě tenhle seriál naprosto uhranul. Láska, s jakou se o svou firmu stará táta, a taky nervy, které někdy má, někdy je hysterický, jindy pláče. Vede sebe má často syna, nebo jen tak sám mluví ke kameře, uvažuje nahlas na různá témata... Nad problémy ale u táty vítězí láska k montování chopperů, a jak ho pak radostně testuje, než ho předá zákazníkovi....Táta zajde do dílny, kde syn montuje choppera a krev v něm vzkypí: "Vypadá to tady, jako kdyby zde dělalo dvacet lidí, a přitom tady děláte jen vy dva! (synovi pomáhá jeden hoch, táta se chce upozadit, předat firmu synkovi). Nejdříve udělejte pořádek a potom montujte! To vám ten chlívek nevadí? Tak takhle hoši ne..." ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Na motivy seriálu vyšly dvě videohry – „American Chopper“ a „American Chopper 2: Full Throttle“. (NiaWolf)
  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)
  • Rodina Teutulovcov si zahrala v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (od r. 2005) a Paul Sr. s Paulom Jr. si dokonca strihli malé cameo úlohy vo filme Divé svine (2007). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama