Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Atmosféra je povedená a díky ní mě ten film vlastně nenudil. Sekta tu je dobře fanatická a šílená (i když u Kanady bych to čekal tvrdší), dokonce pro ni tvůrci vymysleli nějaký název a nějaký "řád" (dávám to slovo do uvozovek, jelikož nad tím řádem se tu mohlo mnohem víc pracovat, takhle se něco dozvídáme, ale není toho moc), ale v něčem mě ten film fakt vytáčí. Třeba to stupidní rozdělování postav, na to tady všichni logicky pojdou, ale kdyby drželi jako jeden tým, dotáhnou to daleko. Bohužel SPOILER by jim to bylo stejně k ničemu, protože tu sekta má pravdu a fakt nastane apokalypsa KONEC SPOILERU, díky čemu to ten film hrozně kazí. Přitom rozehrané to nebylo špatně, ale dalo se z toho vytřískat mnohem, mnohem víc, ale to se bohužel nestalo. Navíc v druhé polovině to ještě ztrácí dech a závěr to zabil. A to to vypadalo tak dobře a výsledek takové zklamání... Slabé 3* ()

jjpkohoutek 

všechny recenze uživatele

Na závěr zajímavé příšery a zajímavé "zfantazení". Každopádně to šílení těch sektářů mi přijde jako hrůzné varování před možnostmi světa. Blouznivců je dost a díky tomu že sekty poskytují zajímavé transcendentní a socializační prvky jsou potencionálně klidně takto nebezpeční (v malých měřítcích se to potvrdilo). Až mě děsí ta spousta lidí na rozích se strašnou věží a obrovskou setkávací halou za Havířovem, a nejen oni... ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro horory z podzemního prostředí metra či hororů odehrávajících se na dráze ve vlacích takže jsem musel vidět i tento a pravdou je, že měl na to patřit k těm nejlepším. Nápad vskutku povedený a celkem i originální v rámci možností. Jenže kromě Neila Napiera se opravdu nedá koukat snad ani na jednoho...ehm...herce. Opravdu hráli tak uboze, že spolehlivě zabili víc scén než v tom filmu fanatici zabijí lidí. Totálně mě iritovala to stará bréca která v jednom kuse přehrává a já doufal že jí Neil tou sekerou usekne palici a pak ještě ten ubohej blonďáček co se snažil tvářit úchylně byl taky trapák na entou. Neříkám, že čekám oskarové výkony, ale tohle fakt bolelo. Vražd je celkem dost a krvavé jsou taky. Ke slovu přijdou, nože, sekera, páčidla, kladivo, meč... Jedna lekačka mě fakt dostala (gratuluju) a atmosféra celej film zoufale bojuje o udržení na obrazovce, ale "herci" jí zahánějí jak jen to jde. Naštěstí vždy sebere odvahu a zase se vrátí. Kdyby herci alespoň trochu hráli tak tomu filmu dám pět hvězd protože by spousta scén určitě dopadla podstatně lépe. Takhle si mohu jen říkat škoda mohla to být fakt bomba. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No na začátku jsem málem spadnul ze židle a začal jsem se těšit. A to hodně. No a pak...............ne že by to byl úplně špatný slasher. Ten náboženský rozměr mi k tomu seděl a prostředí metra také. Nakonec ani herecky to nebylo úplně nejhorší, ačkoliv tu byly postavy, které byly vyloženě na pěst. i když nevím, jestli to tak náhodou nemělo být. Jenže já čekal prostě něco jiného. Něco strašidelnějšího a temnějšího. Jsem trochu zklamaný, ale spíš to přičítám tomu, že jsem nevěděl, do čeho jdu a nechal se trochu oklamat. 60% ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu překousnout že nejen na nástupišti není ani živáčka, ale že i metro, které přijede je prázdné - těžko tomu uvěřit. Ale jak to tak bývá když chceš zabíjet tak je lidí dost. A scénář nám prostě nějaké lidi dodá. A tak i když je v metru pusto a prázdno v následujících scénách se zjevuje stále víc a víc lidí. Nakonec mám dojem, že tam pro samé lidi není k hnutí. Paráda, vlaková souprava začíná být přeplněná - jak lidma, tak mrtvolama. CITÁT - Bůh tě miluje........ Tak stupidní film jsem dlouho neviděl. Ten film......vem čert !!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama