Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Murrro 

všechny recenze uživatele

Za málo peňazí jeden vtieravý gospelový song, všadeprítomná babča so svojou milosrdnou kompániou a solídne temná atmosféra, najmä v prvej tretine. S ubúdajúcimi postavami však pribúdajú hluché miesta, vzťahy sa nevyostrujú, postavy prakticky neprechádzajú žiadnym vývojom a otvorený záver ešte umocňuje dojem, že z celkom zaujímavého nápadu sa dalo (páčidlom) vytrieskať viac. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Karen je zamestnaná ako zdravotníčka. Pracuje s psychysicky chorými ľuďmi. Potom čo jedna z jej pacientiek spácha sebevraždu, začne mať desivé vidiny. Tie ju varujú pred cestou nočnou linkou podzemnej dráhy. Karen však predsa len do vlaku nastúpi a zažije najhroznejšiu noc svojho života. Nemám v obľube takéto nízkorozpočtové horrory. Prostredie metra sa mi nezdá ani atraktívne, ani strašidelné. No a nápad o vraždiacej náboženskej sekte vyčíňajúcej v tuneloch podzemky mi prišiel úplne hlúpy. Kanadský horror "Jazda smrti" je poriadna chujovina. * ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Zase mě jednou zlákal slibně vyhlížející obal a pěkně jsem naletěl. Kdyby film začínal tam, kde končí, mohlo to být docela slušné béčko s démonickými potvorami v metru, jenomže místo toho tam pobíhá skupinka zmagořenejch sektařů, kteří plní vůli boží tím, že zamordujou každého, koho vidí. Nic proti tomu – já na tuhle religiózní chátru nadávám rád a často. :-) Jenomže tihle jsou opravdu jeblí už od pohledu, takže jsem celý film uvažoval, jestli to je myšleno vážně, nebo to má být jako vtipné. Film totiž není ani strašidelný, ani zábavný. Tu a tam sice nabídne docela solidní gore, ale to už to z bláta nevytáhne. Verdikt – ztráta času. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Prostřednictvím čepele do tebe vstoupí Pán, aneb Bodavý adventisté sedmého dne plní v metru vůli boží. Nutno dodat, že jsou při tom dotěrnější než Hare Krišna, vtíravější než Jehovisté a na nervy cestujících působí stejně jako sarin od Óm šinrikjó.. V první minutě mi sice na prsa sedl osmikilový černý kocour (asi drobný infarkt z leknutí), nicméně pak už jsem byl jen netknutým svědkem omšelého survivalu, v němž vyčnívalo gore a v koutě se krčily herecké výkony osob, co byly do svých rolí zjevně vybrány pomocí stíracích losů. Kanaďanům jde určitě líp hokej než horor, ale oceňuji spořivost a snahu, byť zahalenou v mlze marnosti. Vždyť za 200 javorových táců by bylo jen 62 centimetrů tunelu Blanka a to je teprve děsivé.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No na začátku jsem málem spadnul ze židle a začal jsem se těšit. A to hodně. No a pak...............ne že by to byl úplně špatný slasher. Ten náboženský rozměr mi k tomu seděl a prostředí metra také. Nakonec ani herecky to nebylo úplně nejhorší, ačkoliv tu byly postavy, které byly vyloženě na pěst. i když nevím, jestli to tak náhodou nemělo být. Jenže já čekal prostě něco jiného. Něco strašidelnějšího a temnějšího. Jsem trochu zklamaný, ale spíš to přičítám tomu, že jsem nevěděl, do čeho jdu a nechal se trochu oklamat. 60% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama