Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení! Další z horůrků, které se odehrávají v metru, má tentokrát zápletku s náboženským podtextem, kdy jakási totálně vyhrabaná sekta magorů "osvobozuje" lidi pomocí nožů ukrytých v krucifixech. Zní to otřesně, ale vůbec to není špatný, jelikož prostředí metra má svoje atmosférický kouzlo, mordování a gore není odfláknutý, takže si užijete nepřetržitou naháněčku po útrobách systému metra podlitou litrama krve a okořeněnou několika senzačníma lekačkama. V závěru je jakási snaha o ještě vyšší rozměr celé zápletky, kterou však mrknutím oka přejdete bez většího povšimnutí. Pohodovka za 3,5*. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Prostřednictvím čepele do tebe vstoupí Pán, aneb Bodavý adventisté sedmého dne plní v metru vůli boží. Nutno dodat, že jsou při tom dotěrnější než Hare Krišna, vtíravější než Jehovisté a na nervy cestujících působí stejně jako sarin od Óm šinrikjó.. V první minutě mi sice na prsa sedl osmikilový černý kocour (asi drobný infarkt z leknutí), nicméně pak už jsem byl jen netknutým svědkem omšelého survivalu, v němž vyčnívalo gore a v koutě se krčily herecké výkony osob, co byly do svých rolí zjevně vybrány pomocí stíracích losů. Kanaďanům jde určitě líp hokej než horor, ale oceňuji spořivost a snahu, byť zahalenou v mlze marnosti. Vždyť za 200 javorových táců by bylo jen 62 centimetrů tunelu Blanka a to je teprve děsivé.. ()

Reklama

StrYke 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem se těšil na nějaké kvalitně udělané pekelníky, kteří se však ve filmu mihli na pouhou minutu (!!!), a to ještě úplně nakonci. Nejlepší na Jízdě smrti je to, že v podstatě obě strany jsou dobré, jak utíkající skupina lidí, tak zabijáci, kteří je chtějí vysvobodit z pekelných spárů tím, že je ubodají dýkami (/nebo mečem, ten byl fakt vtipnej). ()

zvrator 

všechny recenze uživatele

Niekto dostava ranu istoty do hlavy gulkou,tu si niekto spomenul,ze by to mohlo ist nozom...prave v case najvacsieho zhonu a "nahanaciek"..:) a podobnych uderov pod suknu na zamyslenie tu bolo pozehnane...aspon,ze rany kladivom tu nemuseli ustavat s jujkanim tri hodiny a pytat si dalsie zo vsetkych stran pekne po krestansky...ale pohoda no... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Karen je zamestnaná ako zdravotníčka. Pracuje s psychysicky chorými ľuďmi. Potom čo jedna z jej pacientiek spácha sebevraždu, začne mať desivé vidiny. Tie ju varujú pred cestou nočnou linkou podzemnej dráhy. Karen však predsa len do vlaku nastúpi a zažije najhroznejšiu noc svojho života. Nemám v obľube takéto nízkorozpočtové horrory. Prostredie metra sa mi nezdá ani atraktívne, ani strašidelné. No a nápad o vraždiacej náboženskej sekte vyčíňajúcej v tuneloch podzemky mi prišiel úplne hlúpy. Kanadský horror "Jazda smrti" je poriadna chujovina. * ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama