Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Shit 

všechny recenze uživatele

Začátek je skvělej, to se tomu upřít rozhodně nedá, málem mě to složilo, jenže pak se to promění v takovej pánbíčkářskej slasher, u kterýho má sice člověk taky chuť vzít tu požární sekeru a vysekat jim ten jejich pomatenej mozek z hlavy, ale jinak už to moc nefunguje, mrtvých sice přibývá v celkem pěkných počtech a občas se zásluhou sekery dočkáme i solidních gore scén, respektive jenom jednou se dočkáme, ale to ostatní zabíjení je už hodně tuctový a nudný a nijak to nezaujme a že by to zachránil konec, to teda taky říct nemůžu. ()

MiaMoonlight odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film na mě působí strašně, nebo spíš uplně otřesně! Kamera hrozná a zpracování nápdoobně. Objeví se dítě s kudličkou a tři chlapi(či kolik jich tam bylo ^^') se začnou klepat jak ratlíci? Ale notak! Prvních 30minut filmu by si zasloužilo takové méně významné +, ale jinak... no sorry, u tohohle se vážně vydržet nedalo. ()

Reklama

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*BEZ SVETLA NA KONCI TUNELA* Po prvých desiatich minútach som začínal veriť, že by ma tento horor mohol príjemne prekvapiť. Množstvo nepríjemných ľakačiek, dusivá atmosféra metra, pár pomätených postavičiek a v neposlednom rade na pohľad celkom príjemná hlavná hrdinka so šmrncovným účesom sebavedomej slečny. Lenže zrazu - ako lusknutím prsta - film stratil spád a dej sa začal motať okolo mnohých nepodstatných postáv a takmer nadobúdal charakter seriálovej epizódnosti. Preživší utekali a utekali a utekali... asi pred nejakou originálnou zápletkou, ktorá by tento film niečim ozvláštnila. A finálne príšerky určite nie sú dostatočnou satisfakciou za hodinu nudného blúdenia hlavných postáv v útrobách metra. Verdikt v 1 vete: O fanatickej sekte a ich príprave na Armagedon. 29.03.11 ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro horory z podzemního prostředí metra či hororů odehrávajících se na dráze ve vlacích takže jsem musel vidět i tento a pravdou je, že měl na to patřit k těm nejlepším. Nápad vskutku povedený a celkem i originální v rámci možností. Jenže kromě Neila Napiera se opravdu nedá koukat snad ani na jednoho...ehm...herce. Opravdu hráli tak uboze, že spolehlivě zabili víc scén než v tom filmu fanatici zabijí lidí. Totálně mě iritovala to stará bréca která v jednom kuse přehrává a já doufal že jí Neil tou sekerou usekne palici a pak ještě ten ubohej blonďáček co se snažil tvářit úchylně byl taky trapák na entou. Neříkám, že čekám oskarové výkony, ale tohle fakt bolelo. Vražd je celkem dost a krvavé jsou taky. Ke slovu přijdou, nože, sekera, páčidla, kladivo, meč... Jedna lekačka mě fakt dostala (gratuluju) a atmosféra celej film zoufale bojuje o udržení na obrazovce, ale "herci" jí zahánějí jak jen to jde. Naštěstí vždy sebere odvahu a zase se vrátí. Kdyby herci alespoň trochu hráli tak tomu filmu dám pět hvězd protože by spousta scén určitě dopadla podstatně lépe. Takhle si mohu jen říkat škoda mohla to být fakt bomba. ()

jjpkohoutek 

všechny recenze uživatele

Na závěr zajímavé příšery a zajímavé "zfantazení". Každopádně to šílení těch sektářů mi přijde jako hrůzné varování před možnostmi světa. Blouznivců je dost a díky tomu že sekty poskytují zajímavé transcendentní a socializační prvky jsou potencionálně klidně takto nebezpeční (v malých měřítcích se to potvrdilo). Až mě děsí ta spousta lidí na rozích se strašnou věží a obrovskou setkávací halou za Havířovem, a nejen oni... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama