Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

zvrator 

všechny recenze uživatele

Niekto dostava ranu istoty do hlavy gulkou,tu si niekto spomenul,ze by to mohlo ist nozom...prave v case najvacsieho zhonu a "nahanaciek"..:) a podobnych uderov pod suknu na zamyslenie tu bolo pozehnane...aspon,ze rany kladivom tu nemuseli ustavat s jujkanim tri hodiny a pytat si dalsie zo vsetkych stran pekne po krestansky...ale pohoda no... ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem se těšil na nějaké kvalitně udělané pekelníky, kteří se však ve filmu mihli na pouhou minutu (!!!), a to ještě úplně nakonci. Nejlepší na Jízdě smrti je to, že v podstatě obě strany jsou dobré, jak utíkající skupina lidí, tak zabijáci, kteří je chtějí vysvobodit z pekelných spárů tím, že je ubodají dýkami (/nebo mečem, ten byl fakt vtipnej). ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Zase mě jednou zlákal slibně vyhlížející obal a pěkně jsem naletěl. Kdyby film začínal tam, kde končí, mohlo to být docela slušné béčko s démonickými potvorami v metru, jenomže místo toho tam pobíhá skupinka zmagořenejch sektařů, kteří plní vůli boží tím, že zamordujou každého, koho vidí. Nic proti tomu – já na tuhle religiózní chátru nadávám rád a často. :-) Jenomže tihle jsou opravdu jeblí už od pohledu, takže jsem celý film uvažoval, jestli to je myšleno vážně, nebo to má být jako vtipné. Film totiž není ani strašidelný, ani zábavný. Tu a tam sice nabídne docela solidní gore, ale to už to z bláta nevytáhne. Verdikt – ztráta času. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Tie fanaticke nabozenske zvasty sa skratka nedali pocuvat. Z pociatku to vobec nevyzeralo zle no s pribudajucimi minutami to skoncilo v absolutnej odpadovej zumpe. Vsetko zle- herci, kulisy, dialogy, logika, rezia....1* za uvodnych 30 minut ktore este mali naznak atmosfery (vratane skvelej uvodnej lakacky). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No zase až taková jízda to nebyla, ale i tak je to v rámci subžánru docela slušnej kousek z pěkně temnýho a depresivního prostředí podzemky. Škoda, že jak film postupuje dál a dál, tak logických lapsů přibejvá. Teda ne, že bych zase od toho čekal něco oduševnělýho to ne. Jenom škoda, že po solidní atmosférický první půlce se z přibývajícím časem film mění v čím dál tím větší šílenost, ale zase ty masakry taky celkem ušli, že to bylo levný je vidět na první pohled, ale to mi zase u podobnýho filmu tolik nevadí. čistej průměr.50% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama