Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

I přes to, že v Kronikách byla spousta detailů, které se mi nelíbily (občasná samoúčelnostička, semtam nějaká ta nelogika či přetažená scéna), tak celek mě prostě tak zaujal a bavil, že nemůžu níž. Jako hororově barvená sci-fi akce v hodně zajímavém světě a s naprosto nenudící linií dokáže hravě překonat i základní nedostatky plynoucí přímo ze samotné zápletky (ano, opravdu mě ničila otázka, proč jen to neudělali už ti předkové?). Shrnuto podtrženo, hodně malých záporů, tuna obrovských kladů a film pro mě jako ušitý je byl na světě... ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie, ktoré poslalo moje mozgové bunky chytať farbu na Hawai, obrazové receptory vyžmýkalo úžasnou futuretro štylyzáciou a srdce, ktoré občas tepe na hladine "bé" nakrmilo robotníckym slovníkom, plnými zásobníkmi a ostrými čepelami. Litriky kriklavo červeného, ako bonus. Môžem pindať na x-vecí, ale to už by bol iný film s inými ambíciami. Škoda len, že v mešci nebolo dosť chechtákov na poriadny rendering. Tie obrazy by si to fakt zaslúžili. 70% ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Akční scifi z budoucnosti, kde se kosí čtyři frakce jako ve druhé světové válce a do toho mraky mraky mutantů, dejte to sem !!!! Po prvních deseti minutách jsem si říkal, pro Kristovy rány, co to sakra je. Vizuál vypadá jako z minulého století počítačů a opravdu to vydrží jen otrlí diváci. Ovšem s postupem času člověk usoudí, že to byl nejspíš záměr, aby film vypadal jako Snowpiercer nebo Vynález zkázy. Zápletka nic nového nepřináší, ale pár nápadu a především narůstající tempo celého filmu se dá ocenit. Velké plus vidím v dobrých hercích, kteří ztvárňují pestré komando a hlavně Perlman ala kazatel hraje výborně......6/10 ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Tady hodně záleží na tom, jak vám sedne ta ultralevná stylizace. Mě osobně docela štvala, stejně jako podivně a chaoticky natočené akční scény a strašně debilní příběh. Herecké obsazení je fajn, přestože Malkovich je tu jen pár minut a Ron Perlman je téměř nevyužitý (film tak stojí hlavně na Thomasu Janeovi, jemuž role drsného vojáka rozhodně sedla). Nevadí mi hloupá béčka (některá mám dokonce velmi rád), pokud svou tupost dokážou vykompenzovat dostatečným množstvím zábavy, bohužel KRONIKA MUTANTŮ je na můj vkus zábavná a divácky přitažlivá opravdu málo... 40 % ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Ano tak dá se říct,že souhlasím s každým níže uvedeným komentářem.Chápu,že se tvůrci snažili udělat jaxi nekonvenční film ve stylu stará doba v novém kabátě,ale jak již někdo zmínil 23.století a oni používaj létající stroje na uhlí??? a zároveň supermoderní brokádu na fosfor. Tenhle film by měl mít takových 35% a ani o chloupek víc. A když Ron Perlman prohlásil,že si díky Hellboyovi může role vybírat, měl si kokot nejdřív k tomudle dílku přečíst scénář. Mimochodem ty části,kdy se snaží dramaticky promlouvat k Johnu Malkovichovi jsou trapný až to bolí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)
  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)
  • John Malkovich měl své scény natočeny za dva dny. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama