Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tish a její známosti na jednu noc, Jen a její internetová láska, zamilovaný Priestly, který se bojí pozvat svou vysněnou dívku na rande, a Piper, hledající svou ztracenou dceru. To jsou lidé pracující v jednom malém bistru, které vlastní Trucker, starý hippie se svým tajemstvím. Romantický film, který dýchá přátelstvím a pohodou. (ZsuZska)

(více)

Recenze (65)

ladko 

všechny recenze uživatele

No dobre - 5 hviezd je možno trochu prehnaných, ale po všetkých tých oskarových látkach a hororoch, čo som v poslednom čase videl, som potreboval už nejaký ten ultimate feel good movie. A Ten Inch Hero to splnil do bodky. Pobavil ma, dojal ma, nenudil ma. Priestlyho tričká boli perfektné(You Know What Your Problem Is? You're Stupid:)), rovnako ako jeho zahranie perfektným Jensenom. Avšak nielen Priestlyho, ale všetky línie boli fajn - okrem Truckerovej teda. Celkovo však veľmi príjemný nezávislý film. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Příběh o bandě přátel z bagetárny.Jeden nudný hipík alá bývalý voják, Piper,která pátrá po své dceři ,lehká holka Trish,mužatka Jen,snažící se nám vštípit,že na vzhledu nezáleží a hlavně Priestly,ten kluk s čírem a zábavnými tričky,který se na konci filmu zbavil svého odlišného vzhledu,aby získal dívku svých snů.Cítíte v tom popisu trochu hořkosti?To bude asi tím,že na vzhledu přece nezáleží:)Docela mě unavuje to filmové klišé, kdy nějaký zajímavý a odlišný člověk zahodí svoje piercingy nebo barvené vlasy jen proto,aby se zavděčil ostatním.Jedna věc,kterou bych vypustila.Kladu si otázku,kdyby za Trish Priestly přišel ještě s propíchaným obličejem a modrým čírem,šla by s ním na rande? Asi sám věděl,že ne. Špatný špatný špatný soundtrack,občas dost blbé klišé nebo trapné momenty, na druhou stranu docela pohodová podívaná o přátelích,kteří spolu pracují,svěřují si každé maličkosti a vzájemně si vypomáhají.Zřejmě jen to,Jensen Ackles a příběh Piper se mi líbilo.Jinak pro mě naprosto průměrná záležitost,na kterou si už zítra určitě ani nevzpomenu.Škoda. ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Pohodové drama, která Vás buď velmi zaujme nebo pouze prošumí. Mně se stalo to první :)). Z herců je tu jasně nejlepší Jensen Ackles, i když to bude spíš jeho výbornou postavou, která má hustou image a ještě k tomu nosí uplně perfektní trička (s tituly Předal jsem crack CIA, Zachraňte stromy snězte bobry:D). Dokonce jsem jednou byl v Santa Cruz, tak mě i prostředí filmu o něco víc ovlivnilo :o). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Menší film složený spíše z televizních, ale sympaticky působících herců v rolích hodných a za každou cenu dobráckých postav, pohodový příběh nabitý pozitivní energií, humorem a dokonce i se špetkou toho životního dramatu. Do toho rockový soundtrack rozvíjející už tak silný 2000's feel. Je to nakonec i hodně sladké, ale tak vkusně, že to vlastně vůbec nevadí. Až si člověk posteskne, že takhle reálný život nefunguje. Opravdu ideální film na odreagování. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasnej film. Opět dokonalá Elisabeth Harnois, na který sem mohl celou dobu oči nechat, suprovej Jensen Ackles. Jeho trička a účesy neměly chybu. Žádná zbytečná scéna, od začátku je všechno jasně daný, což je u tohodle filmu jedině plus. Nedokázal bych se představit lepší brigádu než tam dělat s nima a bejt členem tý jejich ,,rodiny,,. Důkaz toho, že nepotřebujete okolo sebe milion lidí, ale pár, který za to stojí, a že ten pravej člověk je možná blíž než se zdá. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Díky tomuto filmu se seznámili Jensen Ackles a Danneel Harris, kterým se již narodila dcera Justice "JJ" Ackles. (Vala)
  • Film byl natočen za pouhé 3 týdny. (Vala)
  • Jensen Ackles a Danneel Harris se v roce 2010 zasnoubili. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama