Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda Kuchař přenechává na léto svůj pražský byt asijským běžencům a odjíždí k jezeru Andělský Hronov, kde vlastní bufet Tropicana. Jeho jediným zaměstnancem je místní prosťáček Kamil. Ostatně u jezera není ani noha a jedinými návštěvníky jsou zdejší zemědělci, traktoristi Jirka a Péťa, a také sklerotický stařík Zachariáš. Jarda má nevyřízené účty s rybářem Vrtílkem, jemuž přejel před dvěma roky psa. Nyní má Vrtílek psa nového a toho bezostyšně posílá na Jardu i Kamila. Pak s pobavením sleduje, jak si ti dva lížou rány. Výměna invektiv z jednoho břehu jezera na druhý je každodenní záležitostí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (505)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Zvláště po zkušenosti s Crash Roadem musím ocenit jeden základní fakt - Plavky se neberou vážně, ani trochu. Škoda, že selhávají v technických záležitostech, střihem počínaje (nedotažené stmívačky), přes kameru (není ostrá a místy se neposouvá, ale skáče) až po mimořádně mizerné triky. Humor by taky chtěl sem tam vypilovat, ale upřímě.. Až to vyjde na DVDčku, tak to pčím a s rodinkou si to docela s chutí pustím znova. Za hodinku a půl u bufetu Tropicana sem zaplatil 50,- a necítím se nijak podveden, i když bavit jsem se mohl jistě i víc... ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Jarda Kuchař, toť existence pochybná, zbytečná a falešná. Poslední plavky jsou na tom podobně. Povedené fóry spočítáte na prstech jedné ruky, na vtipy třetí cenové skupiny vám však nebude stačit ani kalkulačka. Čtvrtníčkova postava zachraňuje leccos, ostatní zoufalci jsou buď trapní (Hrušínský), nudní (Polášek) nebo zbyteční (všichni ostatní). Bez tempa a pevnější dějové linky, vzhůru do filmového pekla cestou dlážděnou dobrými úmysly. 40% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

S Petrem Čtvrtníčkem, Jiřím Lábusem, Josefem Poláškem a Magdalénou Sidonovou je u vody docela legrace a ta řádka povedených scén Posledních plavek se povedla jen díky nim. Nicméně opravdový film to zkrátka moc nepřipomíná (natožpak dobrou komedii) a čím blíže je konec, tím silnější má divák pocit, že se může stát úplně cokoliv a bude to jedno. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem očekával, že to bude to, na co jsme zvyklí z "Ivánka". Takže výkony Čtvrtníčka a Poláška standardní, jen velikej rozdíl v tom, že v tomto dílku nebylo za 100 minut ani zdaleka tolik vtipu, co v jakémkoli z těch pár čtyřminutových dílů jejich "fotbalových skečů". Trochu film ještě zachraňuje šílenej Hrušínský, ale na přidání hvězdičky to nestačí. Už asi nikdy. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Nesnáším Čtvrtníčka,zválště kdy z uvádění Kinoboxu udělal pouze trapnou frašku,ale tahle komedie,nemůžu si moct se mi hodně líbala na takových 75%. No je to píčovina,ale nebere se tak vážně jako jiné nové české filmy v nichž i ti nejzkušenější herci prostě odříkávají text. Tahle komedie o sobě ví,že ej debilní a nevadí jí to. Nejlepší hlášky. "Minule to bylo 9,opakuju 9 lžiček. A to mě prostě sere." "Až budou sněžit hovna!" "A zrovna se na to nevyseru.""Až ho sežeru tak ho vyseru a pak ho znovu sežeru." ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V improvizovaném bufetu Tropikana teklo z pípy nealkoholické pivo, které bylo díky teplému počasí nepoživatelné a rychle se kazilo. Proto herci pili pivo lahvové. (Fenk)
  • Ve scéně, kdy Jarda Kuchař (Petr Čtvrtníček) sundává ceduli označující rychlostní silnici, vyndává z auta druhou, kterou ovšem přikládá obrácením vzhůru nohama. V další scéně je nová cedule již správně otočena. (PAULOO)
  • Jiří Lábus při natáčení hodně improvizoval. (Fenk)

Reklama

Reklama