Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

kitano 

všechny recenze uživatele

Isaac Florentine je béčkový babrák, ktorý zrejme ani sám nevie, ako sa mu podarilo natočiť tak dobrý film ako bol Undisputed 2. Kto čaká kvalitné súboje Van Damme vs Scott Adkins, prestrašne zakopne. Zadrháva všetko čo može a sympatický Van Damme so svojím zajacom je to jediné plus, čo tento film ponúka. (4/10) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak nejako /v kutiku duse/ este stale dufam, ze JCVD pride s niecim ako Bloodsport a kde nic, tu furt nic. A Pastyr moze zas o vysinach Bloodsportu len snivat. Scenaristicky je to strasny vyplach, ma to nejake emocie a akesi napatie tu je, ale akcne sceny nic moc, slabota a amaterizmus suverenne prevladaju. Hoci nejaky aky-taky prehlad v reziseroch mam, Isaac Florentine mi nehovori absolutne vobec nic. 30 % ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Vcelku som spokojnejší ako som čakal. Stretnutie Adkinsa s Van Dammom beriem ako postupnú výmenu stráží. Film jasne béčkový plný klišé ale napriek tomu nie je otravný a obsahuje pár dobrých nápadov. Napríklad ten zajac nemá chybu. Ako lus beriem aj to, že Jean - Claude mi neprišiel taký starý a unavený ako Univerzálnom vojakovi. Film celkovo s prihlkiadnutím na okolnosti hodnotím na 60-65%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dějově strohé a studené jako psí čumák, ale Van Damme na postarší kolena nebývale tvrdě kope a rvačky jsou konečně těžké, nabušené a značně uvěřitelné. Jinak samozřejmě čistě rutinna. Tady už ani nemá smysl nic vymýšlet. Obklíčený hrdina proti přesile zůstal v předešlém mileniu a na smysluplnější promotanec se béčkaři za kamerou nezmohou. Nechají tudíž veškeré možnosti na pardálovi před kamerou, který kope více než solidně a konečně si uvědomil, že taťka zachránce již není in. Chtělo by to nějakou pořádnou bombu aby se konečně mohlo hovořit o comebacku. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých lepších Van Dammoviek, ale samozrejme sa jedná stále o podpriemernú záležitosť. Nejaký ten súboj na druhej strane celkom potešil. Scott Adkins je silný borac, fajn záporák a vzájomný súboj s JCVD bol super. Príbehovo je dej veľmi slabý a ničím neprekvapivý a film ako taký vyšumí z hlavy lusknutím prsta. 43% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)
  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)

Reklama

Reklama