Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rachel je divoká sedmnáctiletá dívka a matka to s ní nemá lehké. Pošle ji proto k babičce, kde platí přísná pravidla. V malé vesničce však vyjde najevo jedno velké tajemství, které je možná důvodem jejího chování... Sedmnáctiletá Rachel je dáreček k nezaplacení. Pije, zkouší drogy a je promiskuitní. Její matka Lily si s ní neví rady, a tak ji pošle do domu své matky Georgii, kam přísahala, že se sama nikdy nevrátí. Ta žije životem s jasně danými pravidly – Bůh je na prvním místě a těsně za ním je tvrdá práce. To samé vyžaduje od všech, kteří žijí u ní doma. Pro svou vnučku tedy zařídí práci sekretářky u doktora Simona Warda, místního veterináře, který neoficiálně léčí i lidi. Rachel s ním nejprve flirtuje, ale Simon ji odmítne. Stále chová nějaké city k její matce, se kterou kdysi chodil. Mezitím se Rachel skamarádí s Harlanem. Mladým chlapcem, který je mormon. Ten se Rachel svěří, že je stále panic a že si vezme dívku June, s kterou má domluvený sňatek. Rachel je rebelka, a když tohle slyší, začne jí Harlan lákat. Svede ho a poskytne mu orální sex. Harlan má takové výčitky svědomí, že spolu s Rachel jede za June a všechno jí řekne. Ta mu zakáže se s ní dále vídat a pověří své kamarádky z města, aby Rachel sledovaly. Rachel to štve, a tak jim jednoho dne řekne, že pokud jí budou nadále sledovat, zprzní všechny jejich kluky. Od té doby jí dají pokoj. Jednoho dne Rachel jen tak mezi řečí řekne Simonovi, že ji její nevlastní otec, Arnold, sexuálně zneužíval od jejích dvanácti let. Simon neváhá a prozradí to Georgii. To Rachel nečeká a tvrdí, že si vše vymyslela. Georgia zprávu i tak řekne své dceři, která je nejprve přesvědčená, že si Rachel vymýšlí. Přijede tedy za ní a snaží se zjistit pravdu. Později jí uvěří, začne pít a požádá o rozvod. To Arnold nechce nechat jen tak a za Lily přijede. Georgia ho okamžitě vyhání ze svého pozemku, ale Arnold odejde až pod hrozbou, že mu rozbije jeho nové, vysněné a milované ferrari. Rachel vidí, že její matka nedokáže unést pravdu, a proto řekne, že si celou věc vymyslela, aby zjistila, zda jí uvěří... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (222)

heyda 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem vyloženě komedii s mojí oblíbenkyní Lindsay Lohan, ale chyba! Tenhle film má velice daleko od komedie, spíše jde o rodinné drama, které je poměrně zamotané a teprve až ke konci zjistíte, co je pravda a co lež. Tudíž je logické, že mě tenhle film hodně překvapil. Jenom nevím, jestli pozitivně nebo negativně. Měl jsem docela značný problém pochopit chování Lindsay, její chování bylo hodně zmatené, každopádně je fajn vidět Lindsay zahrát i trochu něco jiného než komedii nebo romantiku. Samotný film nestojí ani tak na příběhu nebo úžasné vizuální stránce jako spíš na výborných hereckých výkonech J.F., L.L a F.H. - těchto třech ženských, od kterých se odvíjí i to, že mě tenhle film dokázal zaujmout a považuju ho za dobrý. Dobrý ve smyslu tří hvězdiček. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Precizne zahrany kousek radoby inteligentni a rozmazlene kurvy v podani L.Lohan me privadi na myslenku ze tu holku to musel naucit sam zivot. Kdyz jsem usedal do pohodlne vyhrate sesle a chystal se skouknout tento, na prvni pohled, komedialne romanticky opus me myslenky zaplavovaly takove chmurne snimky jako napr.Denik B.Jonesove a jine romanticke nakysle sladarny. Nicmene po shlednuti jsem byl rad ze se ony chmurne myslenky vytratili a ja shledl spise nez komedialni romantiku, takove odlehcenejsi drama, na pozadi s jakymsi romantickym nadechem. A to je lepsi nez jsem cekal. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, mě by teda vůbec nevadilo, kdyby mě Lindsay "jen" vykouřila :-). Až tedy na Rachelina otčíma hodně povedený herecký výběr. Lohan je skvělá, i když její role není moc vyvážená, Jane Fonda je výborná, Felicity Huffman se asi bude hodně dlouho zbavovat nálepky Zoufalé manželky, ale coby dcera Jane Fondové dobrý tah, jejich rodinný vztah je nejen po vzhledové stránce uvěřitelný no a Dermot Mulroney mě konečně ve filmu bavil, možná proto, že zde vypadá, jako by po něm hodinu rajtoval parní válec. Tyhle "ženské" snímky mě docela baví, protože jsou v mnoha směrech rozumnější a chytřejší, než obyčejné filmy a dokážou jaksi vnitřně naplnit. Tenhle byl trochu rozkolísaný, prováděl zbytečně velké veletoče a zvraty, ale i přesto mi docela sedl, i když ta jedna hvězdička bude možná jen za Lindsay Lohan. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Babinec, kde se nenajde nic, co by si ženy nevyčítaly i v našich luzích a hájích, akorát že z toho nedělají takovou vědu, protože kdyby se měla uchlastat každá, kterou buzerovala matka nebo nerespektovala dcera, tak to záchytky nepojmou. A tak je třeba to trochu okořenit a čím už, když ne sexuálním zneužíváním, chce se mi ale spíš říct nadužíváním. V případě Lindsay Lohan a jejího "dělal mi to nebo ne, trhám ostny kaktusu" mě ale asi po pátém zvratu přestalo zajímat, jestli byl její otčím spořádaný občan nebo prase - vyrážka by byla z obou. Dík některým pěkným detailům - scénám, větám, gestům - přehlídnu, že jako celek už to tolik nešlape. Na 4* to neni, ale 1* navíc je pro skvělou Jane Fonda za tu patnáctiletou soukromou oběť. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další z rodinných generačních bojů, tentokrát v ženském provedení. Lindsay Lohan si zde zahrála rebelku, která se pořád hadá s matkou v podání Felicity Huffman a vše dokáže vyřešit jen babička Jane Fonda. Rozhodně to není špatný film a většina zúčastněných herců (nebo spíše hereček) podává slušnéí výkony ale přišlo mi, že po většinu filmu se řeší tajemství, které skrývá nejmladší z ústřední trojice a nějaký větší příběh se jaksi vytratil. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Felicity Huffman se tak vžila do své role Lilly, že při hádce s Carym Elwesem (Arnold) doopravdy rozbila přední sklo auta. (HappySmile)
  • Loď, která se nacházela přes ulici naproti Georgiina domu, sem byla umístěna, aby během natáčení zakryla sousední dům. (HappySmile)
  • Lindsay Lohan (Rachel) obdržela během natáčení od studia výstražný dopis týkající se nedostatku její profesionality. Byla jí v něm vytýkána nezdvořilost, nezodpovědnost a neprofesionalita. Její způsoby byly označeny za chování rozmazleného dítěte, které ohrozilo kvalitu snímku, a pokud by v takovémto chování, které zdržovalo natáčení, pokračovala, hrozilo jí studio žalobou. (HappySmile)

Reklama

Reklama