Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Trailer skvělej, ten je za 5 a diskuze o tom, co z toho vznikne je mimo. Hodnotíme trailer, samotnej film budem hodnotit příští rok. A já se těším. PS: oproti traileru na Machete je tento o dost míň "rozjetej" ....což ovšem má taky něco do sebe a je to snad i nostalgičtější (jaký jiný trailery než statický ?!) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Eli zkus toto natocit , mozná ty Hostely muzes pustít k vode (plne krve). Ja v tom citím velkou nadsázku :-D ! Dvojice policatjů nad mrtvolou konstatujicí , že ona tekutina vytekla na zemi je krev, no to je komedie :D . Jo toto bych rád viděl spolu s SS kočkama od Roba Zombieho. P.S.: Ti co ho nemusíte , tak nebojte sám Eli v traileru umre :-) :-D ! ()

Reklama

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Skvělý a asi i nejlepší trailer z projektu Grindhouse. Jako krátké video to funguje výtečně ale celovečerní film by z toho být nemohl, řekl bych, že většina černého humoru by se vytratila a celkově by to potom vyznělo nudně. To ale nic nemění na tom, že je to skvělá ukázka skloubení brutality a černého humoru. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla zase ta správná úchylárna. Pro mě jak dělaná! To bylo prostě tak krásně perverzního, že jsem se u toho nasmála jak dlouho ne. Úderné, jednoduché, výborné. Zkrátka kraťas jak má být. Nevím, jestli by se z toho dal vyrobit tak kvalitní celovečerák, ale tohle je prostě bomba! Malkina je děsivá sama o sobě, ani nemusí řvát. Chudák prsatá hopsanda, au, to muselo bolet. No a v tom autě, to bych nikdy nechtěla zažít! To radši dlouhý polibek jen s hlavou! A ten závěrečnej krocan? To byla aspoň správně prostřená tabule ke dni díkuvzdání! Veselé svátky, Ameriko! "It's a Blood. - Son of a Bitch." ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama