foto

Petr Vančura

  • nar. 8.9.1984 (35 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jiří pes uprchlík
2018 Hasičárna Telecí (TV film)
Čertí brko
2016 Menandros & Thaïs
2015 Život je život
2013 Hořící keř (TV film)
2012 Láska je láska
2009 Zoufalci
2008 Stopaři (studentský film)
U mě dobrý
2007 Grindhouse: Thanksgiving
Hostel II
2006 Tajemství Lesní země (TV film)
2001 Tuláci (TV film)

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Vražda po telefonu (S03E27)
2018 Hasičárna Telecí (TV seriál)
Požární útok (E08)
Vedro (E07)
Výjezd (E06)
další epizody (7)
Dáma a Král (TV seriál)
Křidýlko, stehýnko nebo vražda (S03E07)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Loučení se svobodou (E06)
2017 Kafe & Cigárko (TV seriál)
Sláva (E05)
Hubnutí (E04)
Záskok (E03)
další epizody (4)
Single Man (TV seriál)
Levá, kam se podíváš (E08)
Úhel pohledu (E02)
2016 Kosmo (TV seriál)
Triumf (E05)
Řekl někdo kočička? (E04)
Smrt docenta (E03)
další epizody (5)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Hemofóbie (S01E06)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Transformace (E02)
2012 Základka (TV seriál)
Chemie lásky (E09)

Host

TV pořady

2020 27. Český lev (TV pořad)
2018 25. Český lev (TV pořad)
2017 Bankovkovi (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)