Reklama

Reklama

Nemilosrdný střelec

  • Japonsko Sukijaki Western Džango (více)
všechny plakáty
Trailer

Snímek se odehrává v dobách válek Genpei v Japonsku konce 12. století. Mocné klany Minamoto a Taira se utkávají v městě Yuda. Obyvatelům přichází na pomoc tajemný ozbrojený muž. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,8miliónaTržby USA $50,659Tržby Celosvetovo $2,725,258║ V skutku zábavný akčný úlet, kde si svoj part vychutná aj Tarantino. A samozrejme že Takashi Miike nezanevrel na krvavú kúpeľ, v tom sa on vyžíva. /videl v kine: 60%/ (videl na festivale Cinematik 2012) ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Výborný western v podání mého oblíbence Takashi Miike.Někde se píše,že Miikeho filmy nějak ztrácejí ono kouzlo,ale já si myslím,že právě tento film dokazuje opak a Miike zde opravdu graduje!Líbí se mi excelentní barevné provedení filmu a hlavně to jak pojal westen mistr všech možných filmových"úchylárniček!:-)Výborný děj ve kterém sem se vůbec neztratil a skvělé přestřelky a sympaticky Tarantino mi jasně napověděli že budu hodnotit jak jinak než 100%. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Pre hrsť yenov. Totálne preštylizovaný ultrabrutálny čiernohumorný spaghetti-samurajsko-artovo-haluzný masaker, ktorý ma na rozdiel od podobne poňatej poľskej sračky Summer Love neskutočne bavil. Možno aj vďaka tomu, že u nás vyšiel 95-minútový zostrih, ktorý je pekne koncentrovaný a "tak akurát dlhý". V tej rozťahanejšej dvojhodinovej verzii už sa to môže pohybovať na hrane znesiteľnosti - ale posúdim, keď uvidím. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

To že se tu blejskne Tarantino už o něčem svědčilo než jsem se začal koukat! A to se mi taky potvrdilo! Přehnané scény(tedy ty kde je masakr), místama úplná kravina a něco se tam vůbec nehodilo např.dělo kterým vše ke konci čínan masakruje! Nicméně ve zbytku těch ostatních střípků to bylo fajn a chytlavé! Škoda že to nebylo tak celý film... 40% ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Klasický westernový koncept v ulítlém japonském stylu. Do městečka sužovaného dvěma bojujícími bandami dorazí nemilosrdný střelec, který se rozhodne hru hrát na obě strany tak, aby se zloduši vyzabíjeli navzájem. Film je variací a zároveň prequelem ke spaghetti westernu Django (budoucí Django se v něm objevuje jako malý kluk) s tím rozdílem, že Takashi Miike svůj divoce stylizovaný asijský východ zaplnil tlupou šílených Japonců v čele s ďábelsky rozjetým Quentinem Tarantinem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Postavy jsou pojmenovány po skutečných historických postavách z knihy Tale of the Heike. (liquido26)
  • Mechanické kolečkové křeslo Quentina Tarantina obsahuje stejný ornament jako auto kaskadéra Mikea v Tarantinově filmu Grindhouse: Death Proof. (liquido26)

Související novinky

Tarantino: Kill Bill 3 nebo western?

Tarantino: Kill Bill 3 nebo western?

16.02.2010

Už jsme si zvykli, že když se Quentin rozhoduje, do čeho se pustí příště, má... hm, jak říct slušně „plnou hubu keců“? Asi takhle: „mluví o mnoha různých projektech, které by rád natočil“. V… (více)

Miikeho samurajská jatka

Miikeho samurajská jatka

13.05.2009

To zas půjdeme do kina v igelitových pláštěnkách a pod DVD přehrávače budeme strkat vědra, aby nám všechno nezacákala krev. Japonský úchyl/génius Takashi Miike po spaghetti-westerny inspirovaném… (více)

Reklama

Reklama