Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diana se stala před lety svědkem přestřelky na střední škole, při které zemřela její kamarádka. Nyní žije s pocitem viny, že může za její smrt. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (106)

glitter 

všechny recenze uživatele

Konec je podle mě dost nečitelný, což je obrovská škoda a také největší slabina. Když už film takhle pěkně graduje, tak udělat takové rozuzlení mi přijde poměrně jako výsměch. Vůbec jsem si nebyla jistá co jsou představy a realita, a příběh mi tím pádem ve výsledku nedával moc smysl. Možná jen byla v noci moje mysl už příliš unavená, aby ten chaos pochopila, nicméně wikipedie v případě nouze pomůže. Hned mohl mít film o hvězdičku víc, kdyby to šlo i bez nápovědy. Každopádně film to nebyl špatný, svědomí a výčitky s ním spojené je dle mě velmi dobrý náměť. ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Film ma silne tema a prime poselstvi k lidem,kteri hazi problemy dneska za hlavu. Thurman v hlavni roli nicmene nicmoc nepredvadi a hlavni role v takovemto filmu ji neprislusi. Jinak film je velmi rozvlacny (v podstate se v nem mnoho neodehrava,takze po strance scenare asi ne zrovna domysleny/vypiplany). A musel jsem k nemu upijet kavu - jinak bych usnul. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hmm.. Já si myslím, že to je tím, že přestala hulit.. Vystřízlivěla, zjistila, že je v hajzlu a hned vzápětí na tom hajzlu skončila. Proto tedy doporučuju nepřestávat a hulit dál! Ba ne, kecám. Tady se to vykloubilo mnohem dřív a to hned u názvu. Kdo by asi tak přeložil "The Life Before Her Eyes" do českého "Pocit viny"??? Poklona všem ynglišmenům, já švidrám sklivcem po ájině teprve čtyři týdny.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Atmosféra 7/10 Prostředí 6/10/// +Evan Rachel Wood, místy napětí -prolínání obou dějových rovin je hodně nevyzpytatelné, ten závěr jsem vůbec nepochopil/// Hodně jsem se těšil a to nejen na obě herečky ale i na film samotný. Jsme však trošku rozpolcen a mám z děje smíšený pocity. Poutavé to bylo. Evan hrála dobře ale Uma mě moc nepřesvědčila. Možná to bylo postavou. Závěr to však celé pohřbil. Nemám chuť přemýšlet o tom jak to vlastně bylo a co se teda nakonec stalo. Asi to chápu, ale potřeboval bych si o tom s někým promluvit :-)/// Celkem 57%/// ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Tak opět oblíbené americké téma střelby ve škole. Divák do poslední chvíle neví, která z dívek je přeživší dospělá žena. Žena, které se vrací vzpomínky na tragédii, prožívá různé pocity, od pocitů viny, smutku, strachu,..až po úvahy o osudu, které přimějí k podobnému uvažování i diváka. Nic moc jsem si neslibovala, ale mnoho dostala. Je pravda, že herecký projev Umy Thurmann nebyl z těch nejlepších, ale nic to neubírá na síle tématu a celkovém dojmu. Zajímavý je i vztah obou dívek, který je v konečném důsledku prověřen nejtěžší zkouškou. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach a školách v americkom štáte Connecticut. (MikaelSVK)
  • Uma Thurman zde vystupuje jako dvaatřicetiletá matka, ve skutečnosti jí však v době natáčení bylo již 37 let. Rovněž dvacetiletou Evan Rachel Wood scénáristé omladili - na sladkých 17. (hippyman)

Reklama

Reklama