foto

John Magaro

  • nar. 16.2.1983 (37 let)
    Akron, Ohio, USA

Biografie

John Robert Magaro sa narodil 16. februára 1983 v Akrone (Ohio) v USA, rodičom Wendy a Jamesovi. Matka je aškenázska židovka a otec Talian, John je židom po mame. Obaja rodičia sú učiteľmi. Počas štúdia na Stow-Munroe Falls City School District hral v miestnom divadle, taktiež v profesionálnom divadle Cleveland Play House v Clevelande a ako člen divadla Porthouse univerzity Kent State odohral niekoľko predstavení v amfiteátri Blossom Music Center. Po maturite v roku 2001 odišiel študovať divadelné herectvo na Point Park University v Pittsburgu. V súčasnosti žije, pracuje a pôsobí v New Yorku.
 
Za mlada sa objavil v niekoľkých reklamách na Coca Colu a Walmart a taktiež si zahral malú rolu v seriáli Rescue 911.

Medzi jeho významnejšie roly patrí účinkovanie vo filme The Brave One, po boku Jodie Fosterovej a Terrenca Howarda, ďalej rola vo filme Taking Chance spolu s Kevinom Baconom z dielne HBO. Do povedomia sa tiež dostal, keď získal hlavnú rolu v horore My Soul to Take v roku 2010.
 
Veľkým míľnikom bol preňho rok 2012, keď sa objavil v snímke Not Fade Away, kde stvárnil postavu ústredného speváka teen rock'n'rollovej kapely "The Twylight Zones". Vo filme si zahral po boku Davida Chasa – tvorcu seriálu Sopranovci. Kvôli tejto úlohe sa od slávneho bubeníka, Andyho Whita, naučil hrať na bubny. V tomto roku si strihol aj úlohu v známom filme Liberal Arts, po boku Zaca Efrona a Elizabeth Olsen.
 
Rok 2015 bol seriálový, keď sa John objavil v známych seriáloch, a to v niekoľkých dieloch Orange Is the New Black, Law & Order: Special Victims Unit či v seriáli The Good Wife.

Maroš "martin1m2" Šlepecký

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Many Saints of Newark
2020 Sylvie
The Birthday Cake
2019 First Cow
2018 Overlord
2017 Marshall
War Machine
2016 Do posledního dechu
2015 Carol
Don't Worry Baby
Sázka na nejistotu
2014 Nezlomný
2013 Deep Powder
Kapitán Phillips
2012 Not Fade Away
Svobodná umění
2011 Down the Shore
2010 Vem si mou duši
2009 Box
Poslední cesta (TV film)
2008 Atentát na střední
We Pedal Uphill
2007 Bomb
Mé druhé já
Pocit viny
2006 Level Red
2005 Prisoners of War

TV seriály

2019 Umbrella Academy (TV seriál)
Změny (S01E09)
Něco se proslýchá (S01E08)
Den, který byl (S01E07)
další epizody (8)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
Únikovka (S07E09)
Jak správně žít (S07E04)
2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Sources and Methods (S01E06)
End of Honor (S01E05)
Black 22 (S01E03)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Tetování (S05E12)
Komplet bobr, poloviční Snickers (S05E07)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
The Coast Is Fear (S02E08)
Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Zvířata (S04E12)
Mluv nebo mlč (S04E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
Slyšení (S07E16)
Pondělí (S07E14)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Chlupy a kozičky (S03E10)
Ching Chong Chang (S03E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
Manipulace (S07E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Institutional Fail (S17E04)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Maso a krev (S01E19)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Pohřbená tajemství (S01E08)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Conned (S11E19)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky