Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

castor 

všechny recenze uživatele

Těžko zařaditelná Alyce dokáže umně přitáhnout pozornost. Začíná jako trip dvou znuděných kamarádek a prapodivná užvaněná báchorka o nepovedených vztazích. Končí jako krvavá jatka. Do toho trocha duchařiny, trocha dramatu, hodně skepse a ironie. Rychlost, emoce i gradace jsou do značné míry určené technickým ztvárněním snímku, které může připomenout Aronofského Requiem za sen. A taky že připomíná. Po tragické nehodě sledujeme hrdinčin morální úpadek do světa drog, halucinací a prostituce, její emoční vyprahlost a absolutní lhostejnost ke všemu, co předtím považovala za alespoň trochu důležité. Závěr pak potěší i trochu jiné diváctvo, které si potrpí na exploatačních momentech, které nám Alyce se zarputilostí rozvášněného rotvajlera nabídne. Depresivní sondě výrazně pomáhá herecké obsazení, absolutně neznámá Jade Dornfeld předvedla slušnou odvahu pro ponoření se do postavy, která rozhodně není nezajímavá. Režisér Jay Lee vnáší do žánru zase něco trochu jiného, a dokázal to, čemu se mnozí ani trochu nepřiblíží – vyvolat zájem. Černohumorná tečka je pak exkluzivní!! Spíš tři *, ale tentokrát chci jít nahoru!! ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Koho pri tom filme aspoň raz nenapne, má môj obdiv a rešpekt. Nerozumiem úplne presne, prečo tej čajke tak preplo, alebo čo to za drogy brala, ale natočené to je bravúrne. Dobrý úvod, dobré postavy, rozumné minutáž, nie veľa kecavých pasáži o hovne a strhujúci záver. Vnútorne som ale po tom filme rozbitý jak slovenské cesty, preto to neviem ešte nejak komplexne ohodnotiť. Dám ako dám, uvidím časom. Rozpačité 3 z 5 ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímok dlho vypadal ako esencia hroznej nudy a znechutenia nad duševne prázdnymi rečami dvoch kolosálnych sliepok, ktoré majú iba jeden cieľ. Dobre si zapariť, nafetovať sa a keď sa pritom nájde aj nejaký kolík tak tým lepšie. Keď nie, nič sa nedeje, kamarátky si radi vypomôžu. Potom príde najhlúpejší nápad na svete a síce liezť ožratý a nafetovaný na okraji strechy nie práve nízkej budovy a potom.... Potom sa to konečne rozbehne aj po psychologickej stránke hlavnej hrdinky a atmosféra začne krásne hororovo hustnúť. Záver nachystá nadpriemerný, po technickej stránke veľmi dobre urobený gore masaker, aký som už dávno nevidel - plné svetlo, perfektná kamera, žiadne strihy, mazance ani roztrasence. Úplne posledná scénka a posledná veta hrdinky bola perfektná. Vyvolala vo mne absurdnú predstavu, ktorú radšej ani nejdem rozoberať. Keby nebola prvá polovica taká otravná idem s hodnotením o dosť vyššie. 65/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Co kdybych vás, moji milí, napytlovala?" Vše začíná jako psychologická sonda do přátelství dvou dívek. Postupně to vypadá na nudný blábol tuctové TV série. A pak! Hračky- plačky, děvčata! Stačí jeden vínový dýchánek s příměsí dobrého matroše a vše je jinak. Tuctovka se nám najednou promění v karneval halucinací, bolesti a KRVE. V poslední čtvrtině už se jedná o hodně černou komedii, kdy jsem dostával záchvaty smíchu. Zbavit se mrtvoly není vůbec jednoduché a její porcování je pěkná fuška. Například taková ručička - sekáčkem ji naporcovat není lehké, mixer moc nepomůže, a tak nezbývá než masíčko pečlivě odřezat od kosti a obrat... A copak nosí správná kočka v kabelce? Pilu, baseballovou pálku, velký nůž, a tak...,,Co je????!" ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak vám teda řeknu, že Lee se vůbec nezměnil a furt je to pěkně ujetý parchant. Zpočátku jsem jeho film moc nepobral (tím nemyslím, že bych ho nechápal), doslova jsem se nudil při sledování dvou sjetých a ožralých buchet, které si k mému zklamání ani nezalaškovaly, ale potom se to rozjelo do zajímavých parametrů. Je pravda, že na pořádnou akci (krvavou) si počkáme docela dlouho, ale po psycho stránce to byla jízda – hlavně díky pomatené hlavní hrdince. Tady ty erotické chvilky a hrátky celkem bodly. Potom jsem měl zase dojem, že sleduju černou komedii, díky zajímavému zbavování se mrtvol (mrtvolu je opravdu potřeba nejprve pořádně naklepat „bejsbolkou“, ale jako zlepšení jsem vážně cítil. Nebudu tu tvrdit, že je to nezapomenutelná podívaná, ale díky některým momentům se k filmu určitě ještě vrátím. 50% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama