Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

danca044 

všechny recenze uživatele

Hra na utrpení je béčkový horor s předvídatelným dějem. Ano, je zde pár lekacích scén, které ovšem nestojí za nic. Příběh na sebe mnohdy nenavazuje a člověk někdy musí kroutit hlavou nad těmi nesmysly. Také se mi po tomto filmu znelíbili klauni, kterým se odteď určitě budu vyhýbat. Zkrátka podprůměrný horor. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY-Ten smích byl vážně odporný!!.. A teď k filmu, který se skládal ze čtyř kapitol a bohužel jen druhá scéna s klaunem na mě zapůsobila a hororově fungovala, což je trošku málo. První a třetí postrádaly napětí, byly nedotažené a spousta věcí, postav postrádala logiku.. A poslední čtvrtá, která to měla celé slepit dohromady do fungujícího celku, tomu nasadila korunu..ty nesmysly a nelogičnosti doslova bily do očí..útěk Shelby a Tabithy před vrahem po cca 100 metrových stoupajících schůdkách a následný pád(dvou osob), výtah, labyrint cel atd..ale kde se to celé vzalo(nacházelo), to to bylo vše ukryté někde hluboko v podzemí, pod tím malým polozbořeným baráčkem??..kde nakonec bylo vše ukončeno.. A co postavy psychiatričky, řidiče kamionu, toho blázna..prostě jako celek naprosto nedotažené a nefungující. Bohužel, za jen jednu ze čtyř povedených kapitol nejsem schopný dát ani průměrné hodnocení..promarněný potenciál,škoda.. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Takový nesourodý horor. V kterým se člověk moc nevyzná, sice vám na konci dojde o co ,že tam šlo, ale celé to působí moc zmateně. Celé to je takové divné a až pak vám dojde, že se jedná o příběhy tří spolužaček , které cosi spojuje. Nejlepší je jednoznačně začátek, pak to skočí úplně někam jinam a dá docela práci se v tom vyznat a hlavně si zvyknout zase na jiný děj. Tohle měli tvůrci líp pospojovat. ()

xavierr13 odpad!

všechny recenze uživatele

Tabitha. Shelby. Lisa. Sú to dávne kamarádky, každá z nich však kráča svojou cestou. Budú ale zdielat ten hrozný osud, lebo sa vracia nevinná udaľost z jejich školských rokov, aby ich naplnila hrôza. Čosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenu.. rafinovanú... posmešnú, drtivú, vražednú pomstu. Tri ženy a dalšie obete muselí v kamenné siene, plné väzenských ciel, podstúpit krutý boj o prežite. Kdo bude žit? Kdo zomre? Scenárista Jake Wade Wall (Stopár) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikajú nový filmový nájázd do ríše hororu. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem : "NUDA" ! Tři příběhy, které jsou zcela odlišné a zejména, neukončené..... Což vytočí! Pokud by film pokračoval ve stylu prvního příběhu, bylo by to skvělé. Osamocená farma, les, psychopat a oběti.....bohužel příběh byl utnut. Pak, aby se neřeklo, tak film vyústil v nějakou báchorku, aby se ukázalo, že hrdinky příběhů mají něco společného. Po celou dobu jsem se příšerně nudil a asi 5 x jsem kouknul, kolik má DVD ještě kapitol. Bylo to nekonečné a hlavně stupidní. Dávám pouze jednu hvězdičku za 15 minut z počátku filmu..... jinak je to SHIT! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama