Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh o dospívání čtyř kamarádů z nuzných poměrů, kteří vyrůstají na newyorském Long Islandu a živí se, stejně jako jejich tátové a dědové, sběrem ústřic. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Takovej obyčejnej film o obyčejnejch lidech a jejich obyčejnejch životech a starostech. Jako komedie mi to moc nepřišlo, protože jsem se zasmál dohromady asi tak 3×. Film tak nějak pozvolna ubíhal pořád ve stejnym tempu, já jsem čekal, kdy se to rozjede, a najednou padly závěrečný titulky. Žádná zajímavá zápletka nebo třeba aspoň nějaký překvapení se nekonalo. Zejtra si nejspíš na film ani nevzpomenu. Potěšilo vidět Lauren Ambrose taky jinde než jako Claire Fisherovou v 6 feet under. Celkovej dojem z filmu - nenadchne, neurazí, slabý 3 hvězdy... ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Jsou filmy, kdy mi vražedně pomalé tempo ani v nejmenším nevadí, zatím co u jiných mám problémy tu vleklou délku dokoukat. Lovci mušlí zůstali tak na půl cesty mezi oběma extrémy. Ocenila jsem, že se snímek snaží být co nejvíc ze života ( a vcelku se mu to i úspěšně daří ), zaujal mě sem tam nějaký ten rozhovor, ale ani tak nemůžu přejít fakt, že tam byly celé pasáže, kdy jsem se nepokrytě nudila, bohužel. Ta třetí hvězdička je za sympaticky civilního Paula Rudda a taky za Sarah Paulson, kterou jsem si oblíbila ve Studiu 60. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

"Děti chcete na pohřeb ? Neee..Děti chcete vidět mrtvýho člověka ? Anoo" "Za prvý si naser, já nic nedělám, za druhý si prostě naser.." Lovci mušlí mi od začátku sedli, film který si vůbec na nic nehraje a baví svou přirozeností a nenuceností. Vtipy, kterým se pochechtáváte ještě dlouho po jejich odeznění a dojetí, které Vás neuzemní svou silou, ale pravdivostí.."Jseš rád táta ? No někdy z dětí šílím, že bych vyskočil z kůže, ale každej den děkuju Bohu, že je mám.." Nejobyčejnější film jaký se dá vidět...a v tom je jeho obrovská síla. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Nevím, co napsat. Nečekal jsem skoro nic a dostalo se mi filmu, který i přes trošku nižší hodnocení strčí většinu ostatních do kapsy. Naprosto obyčejný příběh o obyčejných lidech, kdesi v zapadllé zátoce kousek od New Yorku mě naprosto uchvátil. Spíše neznámí herci, spousta velmi vydařených scén a hlavně uvěřitelný příběh, jakých se v 70 letech minulého století stala spousta. Prostě nádhera. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

64% ? ... Parta kámošů namíchaná z romantika, kurevníka, hipíka a zasloužilého taťuldy. Parta, která tady není poprvé ani naposled, ale konkrétně tahle mě dostala. Parta, co žije na vodě a z vody, ale bez ohledu na to je podobná i té naší. Všichni koukáme, abychom žili a přežili a aby to nebyla jenom sranda, dloubeme si občas do ran z nedostatku jiné zábavy. Nenápadný film, který jen krásně a nenásilně JE. "Dřevo či mramor? Z čeho jste vy?". Z čeho jste vy? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama