Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak pořád přemýšlím nad tím, proč tomuto snímku nedát 5*. A na nic nemůžu přijít. Opravdu perfektní. Od začátku (kdy budeme záhadným telefonátem vtáhnuti do hry) až do konce (který končí naprosto neočekávaně). Úkoly jsou vybrány rozmanitě, u některých se budeme smát (moucha), některé jsou nechutné (exkrement) jiné zase drastické(motorkáři). ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ten oběd bych si odpustil a kolik trampot způsobí pověšení šńůry to by člověka taky nenapadlo. To chce pak vzít katanu a z pejska vaší milé udělat psushi, sníst mouchu a vůbec hrát tuhle bezva hru do té doby než Vám v palici křápne úplně. Krásná ukázka jak po malých krocích a díky velké vidině peněz je člověk, který začal den jako obyčejný průměrný nevýrazný občan, večer člověkem který Vás s klidem sejme během pěti vteřin zaváhání. Když jsem na ten film narazil tehdy v trafice nečekal jsem skoro nic...a ono ejhle milé překvápko. ()

Reklama

bassator 

všechny recenze uživatele

13. ukolů a jsi vítěz, pokud nedojdeš dokonce nedostaneš nic... Už z prvního úkolu muselo být "chlapci" jasné, že dojít do 13. kola je téměř nemožná věc. Že pokud by chtěl uspět bude muset jít přes skutečné mrtvoly, přesto do toho šel a pokračoval... Pokračoval a zabíjel... Zabíjel a ... - 17. 1. 2010 - 70% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě dostalo, konečně nějaký pořádný psycho horor z Asijské produkce, ne další nezáživná duchařina, ale hodně drsná reality shou. Zvrácená hra , kterou je nucen hrát propuštěný a zadlužení úředník Phuchit. 13 úkolů musí splnit a nic o tom nesmí nikomu říct a bude pohádkově bohatý. jenže úkoly jsou opravdu drsné po prvních 4 , kdy musí zabít mouchu a pak jí sníst, rozplakat 3 děti a sebrat, žebrákovi almužnu. To je jak procházka růžovým sadem, ale pak to začíná 5 úkol sníst v restauraci hovno(opravdu zvrácené). Ale posléze sehnat si nový telefon, kdy umlátí nákýho mladíka, až po lezení do studny, kdy musí v čase vytáhnout hnijící mrtvolu. Až po natažení drátu na prádlo, jenže přes silnici a motorkáři zrovna jedou. Až po závěrečný 13 úkol . Je tu jak jinak někdo jeho kamarádky z práce, co se snaží zjistit a posléze ho zastavit .Tohle mělo nápad akci napětí ,atmosféru, prostě všechno co má podobný horor mít. Ps-Není třeba se štourat v tom jak by ho mohli natáčet všude o tom to není. Je tam sice řada nesrovnalostí, ale to není v tomhle případě vůbec podstatné. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý thriller, ktorý vás miestami aj rozosmeje, ale čo je hlavné, donúti vás odpovedať si na otázku, kam až by ste boli ochotný zájsť vy sami. Začína to veľmi nevinne, veď kto by nezabil muchu novinami, keď za splnenú úlohu pribudne na účet zaujímavá suma. Každému je jasné, že úlohy budú čoraz komplikovanejšie a suma za splnené úlohy, čoraz väčšia. Thajská kinematografia je u nás prakticky neznáma, ale týmto rozhodne zabodovala. Film vyšiel rovno ako kartónové DVD, takže je zaujímavý jednak cenou, ako aj kvalitou. 80%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)
  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama