Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

"Já ho nezabil, to mi všichni !" Na Thajce velice silný Thriller, po kterém mě trošku mrazilo, podobný námět tu byl již několikrát, ale v Thajském podání zase trošku jiné. Chuťovka v restauraci mě dost rozhodila a konec dost zbořil. Co všechno je člověk schopný udělat pro peníze a kde má své zábrany ? Zpracování a zvuk za zajímavým námětem trošku pokulhávají, a nevykreslují tak dostatečně atmosféru, což je veliká škoda. 70 % ()

Ender66 

všechny recenze uživatele

Každý malý soplák vie, že v dnešnom Vám nikto nedá nič zadarmo. A 100 miliónov bathov je za strašenie malých detí, okrádanie bezďákov či požieranie hmyzu a fekálii trochu moc. Preto si treba uvedomiť, že 480,- Sk za 8 hodín za pokladňou v Tescu nemusí byť v konečnom dôsledku až taký zlý zárobok. Okrem iného aj preto, že je dosť veľká pravdepodobnosť, že tieto peniaze si po odpracovanom dni v zdraví (a nažive) aj užijete:). ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Rozbor lidské psychiky pod rouškou vlivu a poptávky reality show. Koho ještě zajímá X-Faktor, Milionář a jiné? Chce to oživit trh a vymyslet něco nového...třeba zabít mouchu... :-) A tím to všechno začíná a hon za miliony může začít. Stačí splnit třináct úkolů - podotýkám, že jeden lehčí než druhý - a vítězství je vaše. Ale pozor! Hraje se až do konce... :-) 70% ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

13 Beloved je (bohužel) jen drsnější verze Hry a stejně jako v případě Fincherova bijáku jej nejvíc sráží závěrečné odhalení. Konec ale naštěstí nestaví celý předchozí děj na hlavu a nedělá z diváka totálního idiota. Díky do extrému (ano, Saw vám příjde na mysl) vyhroceným situacím, působivé atmosféře a solidní filmařině dávám 4 hvězdy. P.S. Jsem moc rád, že se mi nikdo ani nepokoušel vysvětlit, jak se mohl každý hrdinův pohyb natáčet kamerou. :o) ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Škoda že film s takto nastavenou zápletkou sa s postupujúcimi minútami a zvrátenejšími úlohami stáva stále viac a viac nereálnejší. Osobne mi prišlo napríklad Douglasove demolovanie vietnamského krámku vo Falling Down brutálnejšie a maniakálnejšie, než scéna s motorkármi a šnúrou na prádlo (ala Ghost Ship). Škoda tiež zbytočnej komediálnej roviny v úvode, ktorá v kontextu zvoleného žánru thrilleru pôsobí ako päsť na oko. Toto je jeden z mála prípadov, kedy verím, že v prípade správne zvoleného režiséra je možné z takéhoto námetu vydolovať úžasný americký remake. Hovoril tu niekto o Fincherovi? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)
  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama