Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

heyda 

všechny recenze uživatele

Vadilo mi technické provedení. Ta kamera by ještě ušla, ale hudba je opravdu mimo mísu. Vadilo mi nejasné žánrové zařazení. Pokud to má být thriller, tak to musí být thriller plný napětí a né komedie. Vadilo mi hodně neobjasněných otázek, pár trapných momentů a spousta chyb. Naopak herecký výkon Terrence byl parádní. Skvělý je i nápad a ještě lepší je pointa. Škoda, obrovská škoda, že to netočil třeba James Wan. Takhle z toho mám jen rozporuplné pocity a v celkovém měřítku to nemá víc než na 3 hvězdičky. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak pořád přemýšlím nad tím, proč tomuto snímku nedát 5*. A na nic nemůžu přijít. Opravdu perfektní. Od začátku (kdy budeme záhadným telefonátem vtáhnuti do hry) až do konce (který končí naprosto neočekávaně). Úkoly jsou vybrány rozmanitě, u některých se budeme smát (moucha), některé jsou nechutné (exkrement) jiné zase drastické(motorkáři). ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Bláznivá thajská hororová komedie o tom, že když vám někdo nabídne deset míčů, neměli byste mu hned skočit na špek. Zvlášť když vás sleduje, když zabíjíte obtížný hmyz, a slyší každý váš prd... Dávám jen tři hvězdy, protože si to přes komediální žánr chtělo hrát na závažnější film s hlubokou myšlenkou. A to mě moc nebaví. Jako mrazivá komedie to ale funguje skvěle. Jen, prosím, nečekejte hororovou hru ve stylu Saw. O tom to totiž fakt není a mohli byste být pak stejně rozčarovaní jako já. ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Naozaj super film, s takou pomaly hustnúcou atmosférou, že na konci som už len civel na obrazovku a čakal, čo sa stane. Hlavný hrdina je vynikajúci a dosť pripomína Christiana Balea. Problémom pri takýchto filmoch je vždy pointa, ktorá tu síce nie je vôbec zlá, ale predsa len je toho veľa nedopovedaného a zišlo by sa nejaké bližšie vysvetlenie. Ale to je len malá chybička krásy, kvôli ktorej rozhodne nemôžem dať horšie hodnotenie. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Škoda že film s takto nastavenou zápletkou sa s postupujúcimi minútami a zvrátenejšími úlohami stáva stále viac a viac nereálnejší. Osobne mi prišlo napríklad Douglasove demolovanie vietnamského krámku vo Falling Down brutálnejšie a maniakálnejšie, než scéna s motorkármi a šnúrou na prádlo (ala Ghost Ship). Škoda tiež zbytočnej komediálnej roviny v úvode, ktorá v kontextu zvoleného žánru thrilleru pôsobí ako päsť na oko. Toto je jeden z mála prípadov, kedy verím, že v prípade správne zvoleného režiséra je možné z takéhoto námetu vydolovať úžasný americký remake. Hovoril tu niekto o Fincherovi? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)
  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)

Reklama

Reklama