Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (137)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,GRATULUJEME! Z DLOUHÉHO SEZNAMU KANDIDÁTŮ V NOUZI, JSTE BYL DO SOUTĚŽE O FANTASTICKOU VÝHRU VYBRÁN PRÁVĚ VY!“… /// Jak to bylo tenkrát, si piču pamatuju. Vzpomínám si jen, že hra to byla zajímavá, ale za srdce mě nechytla. Takže se ani nedivím, že si ti Amíci řekli, že se na ty žlutý sračky nedá čumět, a že si jako radši natočej svoje. Budiž. 36 hodin, 13 úkolů a obrovský bohatství je doma. Motiv není špatnej (jasně, nebyl špatnej ani u těch žluťáků… vlastně … no to je jedno…) - aspoň pro nás hravý. Jako – nenudí to. Ale frajerskejch úkolů moc nenajdete. Taky sere Elliot svým labilním chováním, který ční nad vočekávanou gradací. Krvavej závěr nakonec trochu krve do žil vleje, ale i já musím uznat, že film stojí (padá) s tou ,,žlutou“ myšlenkou. Takže vy hravější – běžte si hrát do Thajska! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nesnáším originály! 2.) Píšu esej o tom, jak se vobyčejnej člověk monstrem stal. 3.) Thx za titule ,,mirinkat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Není lepšího vstupu do dne, než pozorovat slušně vychovaného administrativního pracovníka, kterak konzumuje mouchu a dostává za to zaplaceno! Slušňák se během jediného dne začíná transformovat v ďábla, jež je upocen jak prase a zrakem svým tiká sem a tam v tak krátkých intervalech, že jen pacient na odvykačce by mu dokázal sekundovat. Naštěstí náš hrdina má prostoduší milenku, jež se domnívá, že partner je pouze nervózní z večerního zásnubního večírku. Divák by si měl ze snímku odnést dva základní poznatky - nejezděte v noci na skútru a nastavte si nové vyzvánění! 87% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když nejsem fanoušek remaků – a bez ohledu na to, že jsem ještě neviděl původní film – jsem si jistý, že kvality této předělávky jsou dostatečně vysoké na to, aby si hodnocení 75 % zasloužil. „13 Sins“ je snímek, který přece jen v rámci amerických předělávek docela vyniká. Má slabší momenty a v závěru to začíná být možná až trochu moc rychlé, ale pořád je to výborná ukázka toho že remaky někdy nemusí skončit jako naprostý hnůj. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Doslova přes kopírák stejné jako originál 13: hra smrti. Jsou tu jisté odlišnosti, ale úkoly jsou takřka stejné a vůbec mě nepřekvapuje, že americká verze oproti té thajské vynechala pojídání exkrementů :P Herecky je to mnohem mnohem lepší a díky tomu o dost koukatelnější. Velkým zklamáním je ale závěr, který kazí celkový zážitek. Chápu, že se alespoň závěrem chtěli tvůrci odlišit od originálu a trochu překvapit, ale tohle za to nestálo... Mimo jiné mi v některých chvílích hlavní hrdina opravdu lezl na nervy, a to hlavně v situacích, kdy se ozve jeho svědomí a snaží se vše a všechny zachránit (scéna s motorkáři mluví za vše). ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chlapík je v dlhoch, stratí prácu a onedlho sa má ženiť. Z blbej situácie ho však nečakane vytrhne telefonát, ktorý ponúka vyše 6 miliónov, pokiaľ sa mu podarí splniť sériu trinástich zvláštnych úloh. Po tom ako zistí, že sa nejedná o žart, na hru pristúpi, no to čo začína ako bláznivá zábava sa po chvíli mení na nezastaviteľnú jazdu za hranice slušnosti i zákona. Remake thajského thrilleru "13 Game sayawng" sa síce nemôže pýšiť nejakou originalitou (napr. len týždeň dozadu tu bol podobne ladený "Cheap Thrills"), ale udržuje si aspoň takú mieru zábavnosti, ktorá to 1 pozretie robí bezbolestným. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)
  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama