Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (230)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch pseudo-dokumentů, kterým máte tendence věřit. A já uvěřil. Alespoň na načas. Možná proto, že v tomto případě nejsou ani tak důležité "autentické" záběry z mučení, kterých je poskrovnu a jsou rozmazané, ale jedná se spíše o sledování samotného vyšetřování s komentářem řady "odborníků". Nebo možná i odborníků. Bůh ví. Prostě mě Dowdie nalomil a já ještě úplně nesrostl. 80% ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, já tedy, na rozdíl od mnohých, nevěděl předem o tomto filmu nic, ale ani na chvíli jsem nezapochyboval, že se jedná o pseudokument. Domníval jsem se však, že je inspirován skutečným příběhem. Herecké výkony ve fázích vyprávění jsou působivé, nicméně ony kvaziautentické záběry uvěřitelné nejsou. Film na mě nijak děsivě nepůsobil, napětí jsem postrádal. Spíše mě oslovil scénář se sympatickým závěrem. 80% PS: Mohli byste si odpustit trapnosti typu "Nedoporučuji psych. labilním jedincům.", když je zjevné, jak jste z filmu podělaní. Někoho by to mohlo urazit. Taky se nenavážím do vaší inteligence, ačkoliv bych s klidným svědomím mohl. ;-) ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Hraný dokument s prvkami horroru - nevšedná kombinácia, ktorá mohla dopadnúť oveľa horšie, no keď sa na to pozriem spätne, tak sa z toho dalo vycucať oveľa viac. Malo to šťavu a nápad, krorého koncept sa mi zo začiatku dosť pozdával, ale chýbal tomu lepší príbeh, niečo údernejšie, čím by ma tvorcovia presvedčili o lepšej tvorivej predstavivosti, pretože od polovice filmu akoby len nechali plynúť to, čo na začiatku rozbehli a na nič viac sa už nezmohli. Pomerne komické mi prišla aj práca s (autentickou) kamerou, kde všetko podstatné sa udialo mimo záber a tak sme boli ukrátení o to hlavné - horrorové. Atmosféra to ale celkom zachraňovala, takže všeho-všudy taký poctivý priemer. 55%. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další z rádoby "dokumentů" má na svědomí John Erick Dowdle (Quarantine). Film je o nalezených páskách šíleného a mimořádně sadistického vraha, který si své hrůzné činy natáčel. Vloupával se do bytů svých obětí, unášel děti a trýznil ženy, z kterých se pak staly poslušné ovečky. Výpovědi všemožných svědků, psychologů a policistů umocňují autentický pocit z tohoto neskutečně mrazivého snímku. Hlavně konec se mnou otřásl. Přestože krve a vnitřností moc neuvidíte, je Poughkeepsie Tapes díky syrové kameře opravdu zajímavá podívaná. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tento rádoby dokument, který se bere až příliš vážně, mě opravdu nechytil. Vlastně jediné, co mě na něm docela bavilo, je ten fakt, že se tvůrci snažili o co největší autenticitu. Jinak hlavní vrah není nikterak výrazný ani originální a tak je to vlastně s celým filmem. FF mám rád, ale očividně musím hledat jinde. Slabé 2* ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)
  • Herečka Stacy Chbosky má obě ruce zdravé a kompletní. Efektu pahýlu ruky bylo dosaženo za pomoci triku se zeleným plátnem a rukavicí. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama