foto

Steven M. Porter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gone Are the Days
2017 Almost Asian: White Noise
Suburbicon: Temné předměstí
2016 Mascots
Special Unit
2015 Gridlocked
2014 Teacher of the Year
2007 Chop Shop
Křižovatka osudu
The Poughkeepsie Tapes
2006 Nominace na Oscara
Vlajky našich otců
2004 Million Dollar Baby
2002 Plnou parou vzad!
2000 Nejlepší show
1999 Velký šprým
1998 Málem hrdinové
1997 Není co ztratit
1996 Jakeovy ženy (TV film)
1995 Favorite Deadly Sins (TV film)
1994 Skaut
1993 Někdo to rád studené
1992 Tisíc hrdinů (TV film)
1990 Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
1987 Angel Heart
1985 Anděl se mstí
1984 Ernie Kovacs: Between the Laughter (TV film)
1982 Dangerous Company (TV film)

TV seriály

2019 I'm Sorry (TV seriál)
Couple's Massage (S02E04)
2018 Shameless (TV seriál)
Do Right, Vote White (S09E04)
Weirdo Gallagher Vortex (S09E03)
Mo White! (S09E02)
2017 Great News (TV seriál)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
Šedesát jedna svíček (S04E08)
další epizody (5)
2014 Tým Škorpion (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Druhá šance (S03E22)
Cedule (S03E21)
další epizody (8)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Rodina nade vše (S03E06)
Boj o sympatie (S03E05)
Najdi si už práci (S03E03)
další epizody (10)
2012 Bunheads (TV seriál)
Žhavá láska (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kdo tady žárlí (S02E04)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Měním se, tedy jsem (S04E01)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Úsměv (S02E15)
2005 Freddie (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina Unplugged (S07E06)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina's Real World (S03E21)
1998 Becker (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Platypus Man (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Bakersfield P.D. (TV seriál)
Danger Theatre (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Scared Straight (S04E09)
And Ma Makes Three (S03E20)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jedinečná zvířata (TV seriál)
2009 Život (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace