foto

Ivar Brogger

  • nar. 10.1.1947 (71 let)
    St. Paul, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Killer Coach
Pravidla neplatí
2015 Martyrs
Ďábelská posedlost
2014 Annabelle
Jersey Boys
2013 Likvidátoři
2012 A Green Story
Black November
Possessions
2011 Černé zlato
2008 The Coverup
The Last Word
2007 Dannyho parťáci 3
The Poughkeepsie Tapes
Totally Baked: A Pot-U-Mentary
2006 Dreamgirls
Jako malé děti
Stávka (TV film)
2005 Finty Dicka a Jane
1999 Seven Girlfriends
1998 Superlék
1997 Academy Boyz
Perfektní záskok
1989 Dýka
1984 C.H.U.D.

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Karma je mrcha (S01E08)
2017 Return of the Mac (TV seriál)
Trial & Error (TV seriál)
Secrets & Lies (S01E06)
Tým SEAL (TV seriál)
The Spinning Wheel (S01E06)
The Fosters (TV seriál)
Dream a Little Dream (S04E12)
Insult To Injury (S04E11)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Justice (S06E04)
2016 Aquarius (TV seriál)
Blackbird (S02E10)
Scream Queens (TV seriál)
Halloween Blues (S02E04)
Mystérium sexu (TV seriál)
K mojí duši most (S04E07)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Ohlédnutí 4/5 (S04E22)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Najděte Kaylu Weberovou (S04E17)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odhalení (S05E23)
2013 Skandál (TV seriál)
Vermont Is for Lovers, Too (S03E08)
2012 Anger Management (TV seriál)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Bachelor Party (S01E09)
Harry's Law (TV seriál)
Láska bolí (TV seriál)
Sky High (E04)
The Exes (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Halucinace (S06E19)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Safe House (S08E02)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Útěk z vězení (TV seriál)
Špatná matka (S04E19)
Versus (S04E18)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Crime and Punishment (S02E08)
Žralok (TV seriál)
One Hit Wonder (S02E15)
Pohotovost (TV seriál)
Když venku sneží (S15E09)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Every Breath You Take (S02E10)
Eye of the Beholder (S02E03)
Wayne's World 2: Revenge of the Shark (S01E22)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a opravdu, opravdu mrtvý chlap (S05E15)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt superhrdiny (S01E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Případ hlavy (S03E15)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Invaze (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Automat pro lidi (S10E11)
2004 Century City (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
9:00 a.m.-10:00 a.m. (S01E10)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Zákon přírody (S07E21)
2000 Andromeda (TV seriál)
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Shibboleth (S02E08)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Jednota (S03E17)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
The Wright Verdicts (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Seed (S05E15)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace