foto

Ivar Brogger

  • nar. 10.1.1947 (73 let)
    St. Paul, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Possessions
2016 Killer Coach
Pravidla neplatí
2015 Martyrs
Ďábelská posedlost
2014 Annabelle
Jersey Boys
2013 Likvidátoři
2012 A Green Story
Black November
2011 Černé zlato
2009 Lucky Bastard
2008 The Coverup
The Last Word
2007 Dannyho parťáci 3
The Poughkeepsie Tapes
Totally Baked: A Pot-U-Mentary
2006 Dreamgirls
Jako malé děti
Stávka (TV film)
2005 Finty Dicka a Jane
1999 Seven Girlfriends
1998 Superlék
1997 Academy Boyz
Perfektní záskok
1989 Dýka
1984 C.H.U.D.

TV seriály

2019 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Karma je mrcha (S01E08)
2017 Return of the Mac (TV seriál)
Trial & Error (TV seriál)
Secrets & Lies (S01E06)
Tým SEAL (TV seriál)
The Spinning Wheel (S01E06)
The Fosters (TV seriál)
Dream a Little Dream (S04E12)
Insult To Injury (S04E11)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Justice (S06E04)
2016 Aquarius (TV seriál)
Blackbird (S02E10)
Scream Queens (TV seriál)
Halloween Blues (S02E04)
Mystérium sexu (TV seriál)
K mojí duši most (S04E07)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Ohlédnutí 4/5 (S04E22)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Najděte Kaylu Weberovou (S04E17)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a jeho povaha zkázy (S02E71)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odhalení (S05E23)
2013 Skandál (TV seriál)
Vermont Is for Lovers, Too (S03E08)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Má to tak být (S09E07)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Setkání (S01E01)
Franklin a Bash (TV seriál)
Bachelor Party (S01E09)
Láska bolí (TV seriál)
Sky High (E04)
The Exes (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Halucinace (S06E19)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Safe House (S08E02)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Útěk z vězení (TV seriál)
Špatná matka (S04E19)
Versus (S04E18)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Crime and Punishment (S02E08)
Žralok (TV seriál)
One Hit Wonder (S02E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pro pocit štěstí (S09E02)
Pohotovost (TV seriál)
Když venku sneží (S15E09)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Every Breath You Take (S02E10)
Eye of the Beholder (S02E03)
Wayne's World 2: Revenge of the Shark (S01E22)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Třetí rande (S04E07)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a opravdu, opravdu mrtvý chlap (S05E15)
2006 Invaze (TV seriál)
Re-Evolution (E18)
Us or Them (E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt superhrdiny (S01E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Případ hlavy (S03E15)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Invaze (TV seriál)
Origin of Species (E10)
The Dredge (E09)
The Hunt (E06)
další epizody (7)
Slepá justice (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Automat pro lidi (S10E11)
2004 Century City (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
9:00 a.m.-10:00 a.m. (S01E10)
Drzá Jordan (TV seriál)
Prisoner Exchange (S02E09)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Zákon přírody (S07E21)
2000 Andromeda (TV seriál)
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Shibboleth (S02E08)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Rhyme and Reason (S02E28)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Jednota (S03E17)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
The Wright Verdicts (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Seed (S05E15)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 The Jamie Kennedy Experiment (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky