Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (230)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestože se mě to zpočátku kdovíjak nepozdávalo, musím přiznat že atmosféru beznaděje film dokázal prodat naprosto přesvědčivě, podobně jako kdysi Blair Witch Project. Skutečně bych neměl problém postavy označit za skutečné. Ze scény kdy si žena nasedne do policejního auta a kamera sleduje její přicházející postupnou beznaděj, která se mění v hrůzu, když zjistím ke komu že si to přisedla, mě bude mrazit pěkně dlouho. 70% ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Neviem o čom sa tu bavíme a natíska sa mi otázka prečo má vzniknúť takýto snímok ak nevychádza nedajbože aspoň z trochy reálneho základu?Jediné čo nemôžem asi pánu režisérovi vytknúť a síce,ak by som si pred vzhliadnutím neprečítala reakcie asi by som mu toto majstrovstvo len ťažko (ne)uverila.Hamba mi,pretože FOUND FOOTAGE spracovaný formou akoby dokumentu nám približuje konanie masového vraha a v spolupráci zo sekanými a rozmazanými zábermi robenými trasúcou sa kamerou je tak realisticky podané až sa to zdá byť naoko reálne.PS.nedajte sa oklamať. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Psychopatický sadista s nekrofilními sklony chce do soutěže k Edovi Hrubešovi a jeho pronásledovatelé se brodí v lepkavém mixu odporu a obdivu.. V rámci hororového pseudo-dokumentu, žánru, co je s originalitou již delší dobu na štíru, docela ucházející a to především zásluhou depresivní hudby, temných zvuků a zlověstného hučení (věřím, že při submisivních scénách bylo i v některých diváckých klaccích), či hrstky scén, které těžily z napětí (prodavačky sušenek, sprcha) a burleskní podivnosti (ptačí maska, příchod po čtyřech). Do budoucna to chce pro oživení nějakou interaktivitu ve stylu Rozpaků kuchaře Svatopluka, ať si divák může zvolit, jestli klitoris ustřihnout manikurními nůžkami nebo těma na živý plot.. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Slušná porce poctivé filmařiny, ale ani nevím proč, nějak mě to neoslovilo. Nemám přímo co vytknout, ale čekal jsem, jak budu bez dechu hltat, co detektivové našli za kazety a pak jsem se přistihl, že místo toho hltám brambůrky a na film koukám jen jedním okem...(ne)kvalita obrazu u kazet působí reálně a v těch chvílích je ten film opravdu napínavej, ale to je jen kousek libového masa zatímco ta omáčka kolem mi zrovna dvakrát nechutnala a po druhé tento chod už nedám. Nenechte se ale odradit, většina bude spokojena. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Kdyby tohle nenatočil Dowdle (který má na svědomí koukatelnou Karanténu, skvělého Ďábla a jeden z mých nejoblíbenější filmů As Above, So Below) tak tohle vynechám a ani se na to nepodívám. Ale jelikož tomuhle režisérovi tak nějak věřím, tak jsem to zkusil. Původně jsem si představoval, že to bude film složený z podivných videií, co vůbec nedávají smysl, ale jsou znepokojivá. Ne, dostal jsem fake dokument o jednom hodně, hodně narušeném člověku, co se skládá z rozhovorů s lidmi, co se na tomhle případu podíleli a k tomu dostaneme pár záběrů z psychopatovy naprosto rozmazané kamery (což je dobře, jelikož to vypadá realisticky). Jako dokument to ale je nudné a pásky jsou jak co. Třeba scéna se skautkami prodávajícími sušenky, u toho jsem skoro nedýchal... Pásky samy o sobě tak brutální nejsou, jak se může zdát z obsahu, brutálnější je samotné vyprávění. Konec je drsný (rozhovor), ale zároveň mě naštval. Problém je, že je to jenom fake dokument, který dokáže působit drsně a brutálně (jak se to vezme), ale nějaké napětí tu není, atmosféra taky ne a pásky prostě nevyvolají ten divný pocit. EDIT: Nakonec tři hvězdy dám, protože nikde jinde jsem neviděl reálněji a lépe natočená videa, které mají vyvolávat nepříjemný pocit, než tady. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Herečka Stacy Chbosky má obě ruce zdravé a kompletní. Efektu pahýlu ruky bylo dosaženo za pomoci triku se zeleným plátnem a rukavicí. (Rollo_Tomasi)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama