Reklama

Reklama

O dívce, která proskočila časem

(festivalový název)
  • Japonsko Toki o kakeru šódžo (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho všedního dne se dívce Makoto stane ve školní laboratoři fyziky velmi zvláštní příhoda. Po této příhodě Makoto zjišťuje, že umí cestovat zpátky v čase. Schopnost vrátit se v čase s sebou nese velké výhody a radosti, ale jak si Makoto později uvědomuje, bohužel i starosti. Ovlivnění minulosti totiž neovlivní jen její život, ale i životy ostatních lidí a zejména přátel, na kterých jí záleží. (Asgy)

(více)

Diskuze

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Skoda ze to nie je v 200ke .) vela tomu nechyba.A mne sa moc tento film pacil jednoznacne na 5* (su filmy u ktorych vaham ci 4* alebo 5*)

Genryuusai

Genryuusai (hodnocení, recenze)

Sirka: To už není pravda. Ani jedno ze zmíněných anime už (z mého pohledu správně) nemá přes 9 - i když se obě drží dobře. Kdyby ale anidb zohledňovalo počet hlasů, tak by neotřesitelně první byl Kenshin. A tak to má být :-)

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

..u mňa niečo medzi 3* až 4*. Našťastie to posledná tretina zachránila a ostalo to na tých 4roch... :-/ Asi som až príliš jednoduchý divák...

Vesman

Vesman (hodnocení, recenze)

dopručení na tenhle film se sypaly ze všech stran, ovšem stejně tak jako u hrané tvorby, ani u anime nepatřím mezi ty náročné diváky...ovšem film to byl pěkný a když to porvnám se zbytkem, tak poslední půlhodina byla na 5* ad Appleseed: zajímalo by mě, jak bude vypadat vizuální stránka, ta CGI forma prvního dílu swe mi moc nelíbila...dávám přednost obyčejné animaci jako třeba u filmů od Kawajiriho...

yenn

yenn (hodnocení, recenze)

Shinkaiova (hm, už bych si měl najít českou transkripci japonštiny) předchozí tvorba se mi velmi líbí a zatím jsem se jí nepřejedl, takže mi nebude vadit, pokud 5cm nebudou žádným posunem (ani to neočekávám). Co se týče druhého Appleseedu, doufám, že se v něm bude mluvit méně než v jedničce:-)

mandelbrot

mandelbrot (hodnocení, recenze)

tak už jsem viděl tu první část z 5cm a spíše bych doporučil počkat na všechny 3 části; sám o sobě je ten příběh celkem dobrý, ale nejde o nic, co bych už neviděl v předchozích 2 filmech; doufám, že ten zbytek filmu nabídne něco nového a překvapivého

ještě jsem si všimnul, že bychom se měli dočkat dvojky Appleseed; jednička sice neměla extra příběh, ale audiovizuální nářez to byl slušný; minimálně to samé čekám i od pokračování, přinejmenším tenhle obrázek nevypadá vůbec špatně
http://xs115.xs.to/xs115/07203/appleseed.jpg

yenn

yenn (hodnocení, recenze)

mandelbrot: V případě tvorby Makota Shinkaie, doufám, nehrozí, že by mi něco uniklo:-) Co se týče 5cm, stále váhám, zda se mi čekání na všechny tři části bude lépe trpět se zhlédnutím té první, či bez něj.

yenn

yenn (hodnocení, recenze)

mandelbrot: Díky za připomenutí tohoto skvělého dílka. Na AniDB mě zaujalo již před několika týdny, ovšem nepoznamenal jsem si ho a posléze jsem na něj úplně zapomněl.

Reklama

Reklama