Reklama

Reklama

O vepříku a kůzleti

(seriál)
Loutkový
Československo, 1970, 13x10 min

Obsahy(1)

Epizody:  1. Jak vepřík uschl docela na placičku
2. Jak vepřík a kůzle hledali houby
3. Jak si vepřík a kůzle koupili trumpetu
4. Jak vepřík a kůzle zasadili hrách
5. Jak vepřík a kůzle louskali ořechy
6. Jak vepřík a kůzle zvedali činku
7. Jak vepřík a kůzle pouštěli prasátka
8. Jak vepřík a kůzle malovali
9. Jak k vepříku a kůzleti přišlo padací house
10. Jak vepřík a kůzle stonali na sáně
11. Jak vepřík a kůzle slavili vánoce (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi vůbec poslední Večerníček, na který jsem zapomněl při mé snaze ohodnotit absolutně všechny pohádkové seriály, díky nimž jsme se sestrami prožili tak hezké dětství. Zrovna O vepříku a kůzleti je klenotem, u něhož jako malí usínali ještě moji rodiče. Ale ani po tolika dekádách neztratil své kouzlo. ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Epizody: 1. Jak vepřík uschl docela na placičku 2. Jak vepřík a kůzle hledali houby 3. Jak si vepřík a kůzle koupili trumpetu 4. Jak vepřík a kůzle zasadili hrách 5. Jak vepřík a kůzle louskali ořechy 6. Jak vepřík a kůzle zvedali činku 7. Jak vepřík a kůzle pouštěli prasátka 8. Jak vepřík a kůzle malovali 9. Jak k vepříku a kůzleti přišlo padací house 10. Jak vepřík a kůzle stonali na sáně 11. Jak vepřík a kůzle slavili vánoce ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejúžasnějších pohádek všech dob!!! Nejvtipnější seriál všech seriálů! A ten dokonalý dabing ♥ Na vepříka a kůzle bych se mohla dívat pořád dokola a nikdy mě neomrzí. Byla jsem z nich hotová jako malá a jsem z nich hotová i dnes. Oni jsou prostě úžasní, MILUJU JE!!! Posuďte sami: Jak vepřík a kůzle zvedali činku. ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Jedinečný dabing a roztomilé dialogy dělají z tohoto příběhu báječný večerníček, který ani čas nepokryje zapomněním. Pracovité, hodné, empatické kůzle a líný požitkářský vepřík se svými kamarády přinášejí nejen radost a smích, ale i poučení. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku přidávám za precizní ztvárnění loutek. Ale vzhledem k tomu že tato pohádka bohužel byla jenom v černobílém provedení, tak to s Hupem a Hopem nemůžu srovnat. ()

xxlch 

všechny recenze uživatele

Klasika v podání javajkových a marionetových loutek.Potěší každého loutkáře! Dětem má co říct i po (skoro) 40 letech. ()

ondey 

všechny recenze uživatele

Krásná klasika. A hlavně ty hlasy :) Milé, jednoduché, půvabné. A rozhodně lepší, než Pokémon. vždycky lepší... ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější Český večerníček pro děti mého táty dospívajícím právě v letech ze kterých tenhle večerníček je 1970, svým stylem připomínající známější a oblíbenější Český večerníček  Čertík Bertík z let 1980 který pro změnu měla nejraději moje maminka.  Akorát s tím rozdílem že Čertík Bertík byl namluven Štěpánkou Haničincovou zatímco tenhle večerníček O vepříku a kůzleti  byl namluven Janou Drbohlavovou a Vladimírem Hrubým, zatímco v  Čertíkovi Bertíkovy bylo ponaučení v tomhle večerníčku bylo ponaučení a sem tam dokonce nějaká ta písnička, i když byl Čertík Bertík stejně tak roztomilý jako tady O vepříku a kůzleti vepřík s kůzletem musím říct že se mi víc líbí tenhle večerníček i když ho hodnotím úplně stejně jako Čertíka Bertíka ponaučení a písnička k tomu jako odměna se mi líbí víc a i hlas Jany Drbohlavové mi přijde roztomilejší, hlas Štěpánky Haničincové i když byl roztomilý tak mi přišel víc upištěný a to mi vadí. ()

Jiljí 

všechny recenze uživatele

tak tohle je strašná oldskůl klasika.. z podobnýho ranku jako štaflík/špagetka, medvísek/pejsvídek nebo hup & hop.. už v 80. letech odepsán, zastrčen někam do vysílání pro mateřský ()

Reklama

Reklama