Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (283)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem letní jednoduchou, vtipnou a pohodovou podívanou - takže si nemám na co stěžovat! :-) ... Chvílemi mi sice vadilo, jak si sám film snažil hrát na důležitého a napínavého a také násilné odhalování místa pokladu (podobno jiným známým filmům, které netřeba jmenovat! ;-)) mohlo zvolnit, ovšem zas tolik to mému dojmu neuškodilo. ... Veliké plus u mě má každopádně hudba i krásné kamerové záběry a za celkovou zábavu, která se mě držela už od prvních minut skoro po celý film (a to jsem nepil :-D) dávám 4*! ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson zbožňujem, páči sa mi v každej polohe(ehm...hereckej - samozrejme), ale romantické komédie jej proste seknú. Jej monológ pred zrkadlom so slzami v očiach je úžasný:). Samotný príbeh už taký extra zaujímavý nie je, ale akčné momenty sú veľmi pekné, takisto sem tam padne aj nejaká vtipná hláška a ústrednej dvojici to spolu pristane. U mňa to vychádza tak na 70 % - proste príjemná oddychovka. ()

Reklama

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Ale co, dnes mám dobrou náladu, tak budu štědrý a přikloním se ke 3 hvězdám. Jak co si budeme povídat Indiana Jones a seriál Lovci Pokladů, už vyplýtvali snad všechny možné pžíběhy o hledání pokladů, takže by se mohlo zdát, že už není z čeho brát. Autoři to věděli, samotné hledání pokladu nebylo zase až tak těžké a neobvyklé a proto vsadili na trochu jiné pojetí. Rozvedený páreček, raper co vlastní ostrov, milionář se znuděnou dceruškou a samozřejmé nepřátelský lovec pokladů. Chvílemi to bylo zajímavé, chvílemi méně. Celkově, jako zaujatý kritik filmů o hledání pokladů bych to shledal jako průměrný pokus. V kabátě komediálním pak film není žádný průlom, ale tak zase sem se na druhou stranu nenudil, takže taky průměr. Onao není to ten pravý šálek kávy, ale když už sem si to levný kafe dal, tak sem si ho v pohdě vychutnal až do konce a kašlu vám na nějaký strhávačský recenze, na to mám jiný filmy, že jo kluci z Roxbury :-)))) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ach jo, proč jen si zbytek filmu neudržel svižnost, nápaditost a vtip jeho startu? Proti první půlhodině, která začíná perfektní scénou s potopením lodi ("Kde je loď?" - "Našel jsem ji." - "Kde je?" - "Tobě to dojde.") a pokračuje stejně vtipnou epizodou s řetězem a kotvou, vlouděním se na loď Donalda Sutherlanda a setkáním s jeho naivní dceruškou, nemám vůbec nic. Chyba je ve zbytku Bláznova zlata. Ano, v tom zbytku, který bohužel obsahuje onu očekávanou honbu za pokladem. Nutno podotknout, že nudnou honbu za pokladem. Odbytý závěr s potyčkou na hřbitově a finální konfrontací kdekoho s kdekým mě už skoro vůbec nezajímal. Přesto všechno je ale tenhle film na jedno vidění víceméně neškodný a bezbolestný. Hodnotím ho tedy stejně jako Saharu = dvě a půl.__P.S. Velice příjemná hudba George Fentona. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $70,231,041Tržby Celosvetovo $111,231,041Tržby za predaj DVD v USA $20,597,556 //počet predaných kusov 1,235,387║ Dalo sa to zniesť, čakal som väčšiu hrôzu ale nie je to o nič viac, než zlátanina ako Sahara. V podstate ide o tuctové ako že dobrodružstvo v nezáživnej réžii, kde nie je ani jednej poriadnej momentky, čo by pôsobila pre dej osviežujúco. /40%/ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Postava "Moe Fitche" byla inspirována hledačem pokladů Melem Fisherem. (Pethushka)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama