Reklama

Reklama

Poté, co v roce 2012 došla ropa, nastala katastrofa a po světě se toulají jen skupinky těch, co apokalypsu přežili. Jedna z nich se usadila v opuštěné nemocnici, ale v patách má hordu nelítostných kanibalů. V hlavní roli amerického hororu Michael Madsen.  Píše se rok 2012. Došla ropa, zhroutil se celosvětový systém, dosavadní společnost zanikla. Žijí jen nepočetné tlupy lidí, kteří se toulají světem a hledají pro sebe útočiště. Bohužel ale existuje i početná skupina fanatických kanibalů, kteří loví všechny, co apokalypsu přežili. Americký horor režiséra Marka Younga vypráví o jedné ze skupinek lidí, která se usadila v opuštěné nemocnici. Bohužel však právě sem dorazili i kanibalové. Kdo z nich přežije? V hlavní roli Michael Madsen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Parodie na post-apokalyptický horor, kterou tvůrci zplodili zřejmě v dobré víře, že vytvářejí akční thriller. 1) Skupinka idiotů, kteří se jmenují jako auta (Dakota, Viper, Neon, Nova, Ford, Torino...) bojuje v rozpadající se Philadephii proti jiné skupince lidožroutských debilů a ve chvílích oddechu vedou pseudofilosofické hovory na úrovni IQ 80. 2) Tomu, kdo se rozhodl shlédnout tento film, bych řekl slovy kanibala Jackala: This ain't your lucky day, buddy. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Béčko jako mraky, žádná originální nebo něčím výjimečná scéna, tupé dialogy, z kterých pomalu bolí uši a při hloupí ,,frajeři,, ala Blade 3 s lukem ;-) naprostí neherci, ani s jednou postavou se za dobu filmu nesžijete, což se dá odhadnout bohužel už v prvních minutách. Filmu chybí peníze a bohatší rozpočet, jako většině béček a hororů z Dark Horror Festu, záporácí docela ujdou a jsou aspoň zdatní, zato jejich (menší spoiler) šéfka je směšná a těžko uvěřitelná, docela mě iritovalo na postavách jejich výbava, proč měli tak málo zbraní? Já osobně bych neměl moc problém ve výběru luk VS puška….hromada chyb, na tři hvězdičky to o „prdelku“ nemá ;-) 4/10* ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

No jo no. Víte co se stane v roce 2012? Nechcípneme jako v Emmerichově 2012, ale dojde benzín. Čekal sem nákou řezbu, ale nedstal sem ji. Moji oblíbenci Madsen a Jones se ve filmu nevyskytovali skoro vůbec. Madsen se oběvil max na 5 min a Jones na 10. Jinak pěkně debilní konec který přímo nesnáším. Člověk který je naprosto obyčejný se najednou nalíčí jako Arnold v Komandu a stane se z něho lovec a ještě k tomu je to ženská. Několik nesmyslných záběrů, logika chátrá. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kulervoucí záležitost, VHSkový osmdesátky se v tomhle vysokoprocentně béčkovým, halucinačně lobotomizovaným fláku opět vracejí na plný koule. Madsen s labrydou, Jones s kosou i zbytek tlupy retardovaných buranských glamrockových kanibalů jsou jako zjevení z jiné dimenze a jsou naprosto k sežrání... teda vlastně k sežrání jsou ti ostatní... no chápete, že jo. Rachel Miner je skvělá jako vždycky, ale ještě víc mě bavila neznámá kráska Nicole DuPort, jejíž závěrečná exhibice mě definitivně utvrdila ve čtvrté hvězdě. Nejlepší vtip filmu: Michael Madsen v hlavní roli. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Příběh dost jednoduchý, nelogický.... má sestra po celou dobu přemýšlela, proč nemají co jíst, když nemají ropu? Že prý mohli něco zasadit, ovoce, zelenina, obilí..... a co prý ryby? Ty prý taky v moři došly? Já jsem u filmu nepřemýšlel, zato jsem se děsně nudil. Stupidní herecké výkony, nic nového, jedna skupina uvnitř, druhá venku, jedna útočí, ta druhá se brání...... "Béčko jako BRNO" ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama