Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2019. Zemí se přehnala neznámá nákaza, která přeměnila naprostou většinu všech obyvatel v upíry. Lidé teď patří mezi ohrožený, podřadný druh. Jsou nuceni se ukrývat před upíry, kteří je usilovně udržují na pokraji vyhynutí, aby se měli čím živit. Edward Dalton (Ethan Hawke), vědec, který se odmítá živit lidskou krví, se snaží vytvořit umělou krevní náhradu, co by dokázala udržet upíry při životě. Času a naděje ale zbývá jen velice málo – než Ed potká Audrey (Claudia Karvan), lidskou ženu, která mu pomůže k překvapivému objevu. Vyzbrojen informací, za kterou by upíři i lidé byli ochotni zabíjet, je nucen pustit se do nebezpečného boje, který rozhodne o osudu lidstva. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

God Thor: A tak to jo, nápad to byl dobrý, ten by někdo jiný jinde použít mohl. Do remakeu téhle akční slátaniny by snad už nikdo nešel.

God Thor

God Thor (hodnocení, recenze)

a co? ten film mal na viac cela ta myslienka skoda ze to dorsrali a urobily bezny akcni film popripade urobit novi s tou istou myslienkou kde su vymenene role a pre upirov tvoria hrozbu ludia 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

amatérský film s dobrými herci...totální uspávačka,nuda jako blázen,špatný,nulová hudba...trapný děj...slabe,hodně slabe... 2*

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Hurá konečně zas nějakej film kde upíři nejsou buzeranti , holčičky který si to spletou s homosexuálním filmem kterej má podobnej název nejsíš zažijou větší šok. Dobře jim tak když je baví koukat na buzničku patisonka

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

taky bych se chtěl zeptat kdy to má vyjít na DVD...koukám že už je to starší film a stále nic....

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

No a máme svět plnejch zombii a svět plných upíru teď už by stačili vlkodlaci. No ale teď vážně je to průměrný, ale clekem originální děj toršku víc krve a Sam Neill jako vždy dobrý. No prostě jsem se rozhodoval mezi čtyřkou a trojkou. Nakone to padlo na trojku.

Grid

Grid (hodnocení, recenze)

bohužel mé očekávání a potenciál jsou daleko od skutečnosti. Navíc film končí tak nějak neúplně

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Možná se to pomalu přesouvalo jinam, ale to nemění nic na tom, že to vcelku srší originalitou. Možná i chybami, ale režiséři jsou zatím nezkušení, nicméně nápadití a šikovní.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Ani ne to otevřené zakončení, ale od nějaké části mi to přišlo jako jiný film. Jatka byla celkem umělecká.

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Konec otevřený, pro případný druhý díl. Nebo myslíš ty jatka?

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

No já jsem čekal že to bude více tajemné dechberoucí. Takhle to byly skoro jen další krevní jatka.

ewerell

ewerell (hodnocení, recenze)

Kladně hodnotím poměrně originální vykreslení upírské civilizace včetně takových drobností jako senátorů, kouřících dětí a krevního fast-foodu. Není to nějak úžasný film, ale má to spád, originální děj, tak co do toho rejpat. A není ta krev tak nějak ropa?

makovicee

makovicee (hodnocení, recenze)

Jako kdyby se roztrhl pytel s náměty o upírech. Však tento film mě velice zaujal pohledem z jiné stránky, lidstvo je na vymření a všichni jsou upíři... zajímavé. Doporučuji :)

Mia82

Mia82 (hodnocení, recenze)

Film mě ani nenadch ani nezklamal...předvídatelný děj a nemastná neslaná "přeměňovací terapie" jediné co je super je titulní písnička co zazní v Traileru nemáte ji někdo nebo nevíte kde ji sehnat???

Cracker

Cracker (hodnocení, recenze)

glassmoon: Tak Dafoe pôsobí takým dojmom v každom svojom filme, ja to beriem ako jeho prirodzený prejav...

glassmoon

glassmoon (hodnocení, recenze)

cracker, no v tomto filme boli smiesni... dafoe urcite. ako tak sa drzal Neil.

Ampi

Ampi (hodnocení, recenze)

Nezklamalo tak moc a nepřekvapilo tolik. I když vize upířího světa je dobrá a propracovaná.

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Tomu se říká originalita. Upíři nejsou nesmysl, ale vyléčení sluncem ano? Hmmm...budu muset překopat své myšlení do základů.

j@hn

j@hn (hodnocení, recenze)

He, vážně tadle šuldovina byla (je) na hlavní stránce v anketě "horror roku 2010"? Todle je zralý leda tak na Malinu za scénář, tolik nesmyslů v 90 minutách, to se jen tak nevidí ... ohněm k lidskosti :-))))))

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Přesně to samé jsem si říkal i já (to s tím přemísťováním v noci). Posloužilo to jako oběť scénáře. V tomhle filmu prostě musela přijít scéna, v které upíři utočí na lidi a přitom nejsou vidět.

Související novinky

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Kapitán Blood ve vesmíru

Kapitán Blood ve vesmíru

04.08.2009

Včera jsme tu měli piráty karibské, dnes se střežte pirátů vesmírných. Studio Warner Bros. se rozhodlo natočit novou verzi klasického dobrodružství z roku 1935. Captain Blood byl jedním z filmů,… (více)

Reklama

Reklama