Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Není to sice přímo Nick Park a není to Wallace a Gromit, ale jsou to staří dobří aardmanovští plastelíňáci v čele s nesmírně charismatickým a na vše připraveným ovčím (nebo vlastně beraním) skrčkem Shaunem. V těch několikaminutových dávkách, v jakých se tyhle příběhy z jedné zapadlé britské farmy servírují, je to jen velmi zřídka na "slabých" 80%, proto celému seriálu dávám procent devadesát. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Geniální dílko od Aardmanů plné výborných nápadů a originálního humoru se spoustou narážek, úžasná prasata a poloslepý pan zemědělec. Nedám 5*, protože na WaG nebo Slepičí úlet to podle mě nemá. Přesto je to úroveň, která se velice těžko někomu podaří překonat, navíc v dnešní době počítačových animací je tohle zatraceně dobře odvedený kus poctivé práce!!! Béééé-zchybné. ()

corbeau 

všechny recenze uživatele

Opravdu perfektní plastelíňák. Ten kdo používá rčení jít jako stádo ovcí asi neviděl ani jeden díl, protože tyhle bílý vykulený potvory jsou všechno jen ne zpořádaný. A pak tu jsou prasata - hip hopeři, ovčácký pes, co ovcím pomáhá, místo aby je hlídal a fakt ujetej farmář. A ta malá ovečka s dudlíkem, ta je prostě neodolatelná. 95% ()

skinnee 

všechny recenze uživatele

potom ako som tu podarenu ovecku objavil v jednom dieli Wallace&Gromit sa mi do ruk dostalo vsetkych 40 dielov... a proste menej ako 5* sa neda dat. Niektore diely poslabsie ale to sa roztomilym oveckam da prepacit. Ale v kazdom dieli je stale dostatok vtipu a napadov. Mimika oveciek a vystresovaneho psa nema chybu. Takze vdaka tomuto vecernicku vidime co robia ovecky ked sa nepozerame a ked sa nahodou otocime v domneni ze sa nieco deje tak len stoja a prezuvaju travu. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)

Reklama

Reklama