Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Není to sice přímo Nick Park a není to Wallace a Gromit, ale jsou to staří dobří aardmanovští plastelíňáci v čele s nesmírně charismatickým a na vše připraveným ovčím (nebo vlastně beraním) skrčkem Shaunem. V těch několikaminutových dávkách, v jakých se tyhle příběhy z jedné zapadlé britské farmy servírují, je to jen velmi zřídka na "slabých" 80%, proto celému seriálu dávám procent devadesát. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Sem mírně rozčarován. Neviděl jsem toho mnoho a vůbec to není špatné, ale prozatím nevidím důvod k nějak vysokému hodnocení. Je to sice vtipné, hezky ztvárněné, ale nějak sem se do toho příliš nezakoukal a salvy smíchu mě taky nedostihly. Možná po shlédnutí mnohem více dílů změním názor, ale zatím jak tak pozoruji jsem trochu mimo proud. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

100% beeeeeee °°b Jelikož jsem viděl jen 1. serii, tj. prvních 20 dílů, mohu o nich krátce poreferovat. //// 1.díl Off.the.baa! - ovce hrají fotbal s hlávkou zelí, klidný průběh narušují prasata, která na hlávku dostala chuť //// 2. Bathtime - nadchází čas koupele, jenže došla teplá voda //// 3. Shape.up.with.Shaun - jedna ovečka nám moc přibrala a Shaun jí musí dostat zpátky do formy //// 4. Timmy.in.a.tizzy - boj o hračku pro malou ovečku //// 5. Scrumping - boj o jablka Ovce vs. Prasátka //// 6. Still.life - umělecké ovce nám něco namalují //// 7. Mower.mouth - nenažraný kozel //// 8. Take.away - ovce kupují pizzu //// 9. The bull - Shaun jako toreador //// 10. Saturday.night.Shaun - ovčí diskotéka ve stodole //// 11. The kite - přiletěl drak //// 12. Little.sheep.of.horrors - hororový díl //// 13. Buzz.off.bees - zabijácké včely útočí //// 14. Fleeced - je čas stříhat vlnu! //// 15. Shaun.shoots.the.sheep - Shaun fotografem //// 16. Big.top.Timmy - přijel cirkus a ztratila se nám jedna ovečka //// 17. Fetchin - farmář odjel a ovce nám zdivočely //// 18. Mountains.out.of.molehills - protivný krtek //// 19. Whos.the.mummy - Shaun matkou :) //// 20. Things.that.go.bump - noc plná hrůz ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pěkné a vtipné. Jenom škoda, že Shaun ani jiná postava nemá moc charisma. Možná je to tím, že se v seriálu nemluví. I když... ptakopysk Perry, pan Ket nebo Gromit taky moc řečí nenadělají a ty by si člověk na tričko klidně dal. Navíc... údajně je Shaun mužské jméno, takže ta ovečka je vlastně beránek. Nějak se do toho nemůžu vcítit, prostě pro mě je ta hlavní postava pohlaví ženského. A že má mužské jméno? Na to je jednoduché vysvětlení. Ten farmář už podle vzhledu zrovna bystrozraký není, takže u ní popletl pohlaví a dal jí špatné jméno. A je to. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvostné malé pohádečky o ovcích, hlídacím psovi a farmáři. Doporučuji pouštět si je při probuzení, místo zpráv a večer na spaní a ujišťuji vás, že svět vám pak přijde o mnoho veselejší. Když už nic tak alespoň ten díl, kde farmář vezme maličké ovečce pískací hračku...a vůbec...domluvil jsem. Béé. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama