foto

Alex Carter

  • nar. 12.11.1964 (53 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Other
2015 Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film)
2014 Secret Sex Life of a Single Mom, The (TV film)
2013 Donatella Versace (TV film)
Missing at 17 (TV film)
2012 40 dnů a nocí
2011 Look Again (TV film)
2006 Křeslo mořské panny (TV film)
2005 Ostrov
2003 Presumpce viny
2002 Spoluvina (TV film)
2001 It Is What It Is
Navždy svoji (TV film)
Zastřelte Reagana (TV film)
2000 Hon na Prince (TV film)
Přiveď ho domů
1998 Harlequin 12 - Návod k pomstě (TV film)
Zprostředkovatel (TV film)
1997 Time to Say Goodbye?
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Co jsi to za matku?
Morrisonovy vraždy (TV film)
Není úniku (TV film)
Talk to Me (TV film)
Trilogy of Terror II (TV film)
1995 Muž v podkroví (TV film)
Nerovný zápas (TV film)
1994 Spenser: Bledí králové a princové (TV film)
To Save the Children (TV film)
1993 Nakažlivý žár (TV film)
1988 Betrayal of Silence (TV film)

TV seriály

2017 Ghost Wars (TV seriál)
The Curse of Copperhead Road (E03)
Výkupné (TV seriál)
The Return (E01)
Poslední loď (TV seriál)
Tempest (S04E06)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Resistance (S03E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Do králičí nory (S06E20)
2015 Cuffs (TV seriál)
Policie Battle Creek (TV seriál)
The Hand-Off (E11)
So Awkward (TV seriál)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Eternity (S03E05)
2013 Panství Downton (TV seriál)
Episode #4.2 (S04E02)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Duchové (S01E08)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Policejní zajíček (S02E09)
2006 Jericho (TV seriál)
2005 Night Stalker (TV seriál)
The Five People You Meet in Hell (E02)
Point Pleasant (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v medvědovi (S01E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chladivá vášeň (S05E23)
Nebezpečné známosti (S05E22)
4x4 (S05E19)
další epizody (5)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
Mea Culpa (S05E09)
Stará vražda (S05E04)
další epizody (8)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Cliff Mantegna (S01E07)
Veritas (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)
1999 These Arms of Mine (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Taking the Falls (TV seriál)
1993 Family Passions (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace