foto

Alex Carter

  • nar. 12.11.1964 (54 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Other
2015 Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film)
2014 The Secret Sex Life of a Single Mom (TV film)
2013 Donatella Versace (TV film)
Missing at 17 (TV film)
2012 40 dnů a nocí
2011 Vražedné pochyby (TV film)
2006 Křeslo mořské panny (TV film)
2005 Ostrov
2003 Presumpce viny
2002 Spoluvina (TV film)
2001 It Is What It Is
Navždy svoji (TV film)
Zastřelte Reagana (TV film)
2000 Hon na Prince (TV film)
Přiveď ho domů
1998 Harlequin 12 - Návod k pomstě (TV film)
Zprostředkovatel (TV film)
1997 Time to Say Goodbye?
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Co jsi to za matku?
Morrisonovy vraždy (TV film)
Není úniku (TV film)
Talk to Me (TV film)
Trilogy of Terror II (TV film)
1995 Muž v podkroví (TV film)
Nerovný zápas (TV film)
1994 Spenser: Bledí králové a princové (TV film)
To Save the Children (TV film)
1993 Nakažlivý žár (TV film)
1988 Betrayal of Silence (TV film)

TV seriály

2017 Ghost Wars (TV seriál)
The Curse of Copperhead Road (E03)
Výkupné (TV seriál)
The Return (S01E01)
Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
The World Still Needs Its Hero (E06)
If You're Lucky (E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pandořina skřínka, část 1. (S14E15)
2016 Recovery Road (TV seriál)
Your Side of the Street (E09)
The Weaklings (E08)
The Art of the Deal (E02)
Poslední loď (TV seriál)
Odpor (S03E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Do králičí nory (S06E20)
2015 Cuffs (TV seriál)
Policie Battle Creek (TV seriál)
The Hand-Off (E11)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Enemy of My Enemies (E07)
So Awkward (TV seriál)
2014 Stalker (TV seriál)
Love Is a Battlefield (E06)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Ve stokách (S03E11)
Prozíravost (TV seriál)
Eternity (S03E05)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dron (S06E07)
2013 Nikita (TV seriál)
Dead or Alive (S04E02)
Wanted (S04E01)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Odkaz (S01E20)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Game Change (S06E18)
You Can Run (S06E17)
Scorched Earth (S06E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
Misconceptions (S09E05)
2011 Pomsta (TV seriál)
Zrada (S01E03)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Duchové (S01E08)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Second David Job (S01E13)
The First David Job (S01E12)
Flashpoint (TV seriál)
The Good Citizen (S02E17)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Jen my sami (S02E17)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Zpackané přepadení (S02E13)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Policejní zajíček (S02E09)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Porušená pravidla (S01E07)
Nesplacené dluhy (S01E06)
Žralok (TV seriál)
Every Breath You Take (S02E10)
In the Crosshairs (S02E08)
2006 Jericho (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
Let the War Commence (E13)
Mother's Day (E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prásk-prásk (S06E23)
2005 Night Stalker (TV seriál)
The Five People You Meet in Hell (E02)
Point Pleasant (TV seriál)
Missing (E11)
Unraveling (E07)
Secrets and Lies (E06)
další epizody (7)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v medvědovi (S01E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Letí tudy střela II. (S06E08)
Letí tudy střela I. (S06E07)
Těla v pohybu (S06E01)
další epizody (8)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
Mea Culpa (S05E09)
Stará vražda (S05E04)
další epizody (8)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Cliff Mantegna (S01E07)
Veritas (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)
JAG (TV seriál)
Karanténa (S09E07)
1999 These Arms of Mine (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Příběhy z války (S04E13)
1998 Made In Canada (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Taking the Falls (TV seriál)
1993 Family Passions (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace