foto

Debra Mooney

  • nar. 28.8.1947 (70 let)
    Aberdeen, South Dakota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Those Left Behind
We Don't Belong Here
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
2010 Bratr Rádce (TV film)
Laseuteu Gatpadeo
2006 Křeslo mořské panny (TV film)
2001 Malý svědek
1999 Návrat na farmu (TV film)
1997 Anastázie
1996 Mary & Tim (TV film)
1994 Lekce života (TV film)
Schemes
1990 Joshuovo srdce (TV film)
1989 Společnost mrtvých básníků
1988 Too Young the Hero (TV film)
1986 Rage of Angels: The Story Continues (TV film)
Špión na ledě
1983 Cradle Will Fall, The (TV film)
1982 Tootsie
1979 Druhá kapitola

TV seriály

2017 The Originals (TV seriál)
I Hear You Knocking (S04E05)
Chirurgové (TV seriál)
Break Down the House (S14E01)
2015 The Originals (TV seriál)
The Other Girl in New Orleans (S03E08)
Fire with Fire (S02E21)
I Love You, Goodbye (S02E14)
další epizody (6)
2014 Inteligence (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
2013 Save Me (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Thanksgiving Is No Schmuck Bait (S02E09)
2012 Skandál (TV seriál)
The Other Woman (S02E02)
The Neighbors (TV seriál)
Thanksgiving Is for the Bird-Kersees (S01E08)
2011 Tráva (TV seriál)
Umělá vlákna (S07E08)
Hra skončila (S07E03)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Láska je bojiště (S15E13)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Přítelníci (S02E04)
Odložené případy (TV seriál)
Děvče z magazínu (S06E09)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Addison Has a Very Casual Get Together (S01E04)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 House Rules (TV seriál)
Maggie Winters (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Migo (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Champs (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Doupě (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
George Carlin Show, The (TV seriál)
Something Wilder (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
1991 Davis Rules (TV seriál)
Herman's Head (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Dream Street (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace