Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (71)

Hadža 

všechny recenze uživatele

"Kazdy rok se v New Yorku eviduje asi 10 000 ztracenych lidi,dospeli lide nejsou nikdy hledani" No,pokud se tam ztraci vzdy takova parta blbu,tak to nejspis ani nebude skoda!V temnych zakoutich metra zije skupinka neandrtalskych hipiku,uprostred chovne stanic bojovych psu.Jelikoz metro moc potravou pro psy neoplyva,jsou nuceni zdejsi chovatele krmit sve milacky masem,prave onech ztracencu.Nebylo by to az tak zle,nebyt spatnych hercu,debilnich dialogu a nejhorsiho zla moderniho horroru -zase ta dementni trhava kamera!!! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok vyznel dosť strašidelne,tak som dúfal že aj celok bude OK.Partia chalanov nastúpi do vlaku metra a po chvíli sa strhne hádka medzi holkou a jedným z tých chalanov a ona mu striekne do očí niečo ako kasér a oni rýchlo z toho vlaku vystúpia a zistia že sú v metre ktoré je už roky opustené.Tu je do očí bijúce že tých náhod tu je priveľa a film dopláca na jednoduchý príbeh,asi tvorcovia nemali chuť vymýšľať niečo originálnejšie.Keď videli tú vraždu a ich začali prenasledovať,to malo veľmi slušné napätie a pripomenulo mi to Wrong Turn a tak nikoho neprekvapí keď poviem že gore tu bolo.Byť v opustených chodbách metra a utekať pred znetvorenými kanibalmi,to znie strašidelne a tak to na mňa vplývalo.Žiadna originalita,žiadny dokonalí príbeh,len jeden jednoduchý z metra robení slasher.Ale hlavne že som sa bavil.Logika bola miestami dosť slabá.Čakal som že sa pomstí aj tým špinám čo mu nepomohli ale nedočkal som sa.Mohol som isť aj na silnejšie hodnotenie. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle jakoby hororu mam akorát tak pocit,že bych nejradši ty dredaře pobíhající po metru a jen tak a zabíjející lidi okolo vzal nějakou palicí ,protože to se fakt nedalo.Musím se přiznat ,že jsem chtěl film vidět hlavně kvůli Scottu Adkinsonovi,který tu ale moc velkou roli nemá a tak jsem nečekal co mě čeká a musím říct,že pro mě to moc nebylo,ale pro fanoušky žánru jako jednohubka to bude asi tak akorát.Za mě celkově 40 % a dvě hvězdy. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento horor nikterak nevybočuje z kalsického scénáře. Banda mladých lidí, opuštěné prostory (tentokrát New Yorské tunely podzemky), velmi silní, zdánlivě nesmrtelní parchanti, kteří snad nemají žádný práh bolesti a spousta krve. Nekoná se žádné překvapení, které by tento horor vyvedlo ze zavedených kolejí tohoto žánru. Osobně jsem tento filmek sehnal kvůli Scottu Adkinsovi, který tu neměl vůbec žádný prostor pro své kousky (což bylo celkem jasný). U filmu jsem se nenudil a řadil bych ho k průměru. Za mě 50% :) ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Stagnight je celkom kvalitka, ak chce človek vidieť niečo na štýl Pachu krvi alebo Hory majú oči. Zdegenerovaní ľudia v horore boli vždy mojou slabosťou a preto som veľmi spokojná. Pobehovať v noci po opustených tuneloch metra už samo o sebe nie je príjemná situácia a už tobôž nie ak vás naháňa partička nechutných "mutantov" bažiacich po krvi. Ak aj natrafíte na niekoho iného okrem tejto partičky, tak to tiež neveští nič dobré. Škoda, že na najlepšie scény bol využitý efekt roztrasenej kamery, ktorý pôsobil dosť rušivo. Inak to bola super jazda, pri ktorej som v mnohých momentoch bola poriadne napätá a prežívala som celú túto snahu o prežitie a ani si nepamätám kedy naposledy ma takto nas*al záver. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama