Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (71)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento horor nikterak nevybočuje z kalsického scénáře. Banda mladých lidí, opuštěné prostory (tentokrát New Yorské tunely podzemky), velmi silní, zdánlivě nesmrtelní parchanti, kteří snad nemají žádný práh bolesti a spousta krve. Nekoná se žádné překvapení, které by tento horor vyvedlo ze zavedených kolejí tohoto žánru. Osobně jsem tento filmek sehnal kvůli Scottu Adkinsovi, který tu neměl vůbec žádný prostor pro své kousky (což bylo celkem jasný). U filmu jsem se nenudil a řadil bych ho k průměru. Za mě 50% :) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok vyznel dosť strašidelne,tak som dúfal že aj celok bude OK.Partia chalanov nastúpi do vlaku metra a po chvíli sa strhne hádka medzi holkou a jedným z tých chalanov a ona mu striekne do očí niečo ako kasér a oni rýchlo z toho vlaku vystúpia a zistia že sú v metre ktoré je už roky opustené.Tu je do očí bijúce že tých náhod tu je priveľa a film dopláca na jednoduchý príbeh,asi tvorcovia nemali chuť vymýšľať niečo originálnejšie.Keď videli tú vraždu a ich začali prenasledovať,to malo veľmi slušné napätie a pripomenulo mi to Wrong Turn a tak nikoho neprekvapí keď poviem že gore tu bolo.Byť v opustených chodbách metra a utekať pred znetvorenými kanibalmi,to znie strašidelne a tak to na mňa vplývalo.Žiadna originalita,žiadny dokonalí príbeh,len jeden jednoduchý z metra robení slasher.Ale hlavne že som sa bavil.Logika bola miestami dosť slabá.Čakal som že sa pomstí aj tým špinám čo mu nepomohli ale nedočkal som sa.Mohol som isť aj na silnejšie hodnotenie. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrnej až průměrnej slasher, který moc nepotěší, ale na druhou stranu ani moc nezklame. No prostě další vybíjená v řadě. Jo a mimochodem ti vraždící bezdomovci nebo co to bylo za pakáž byli dost ubohý, radši jednoho zabijáka, ale pořádnýho než bandu trapnejch a nezajimavejch troubů, což je bohužel tento příklad. Koukat se na to, ale dalo, ale žádnej hororovej orgazmus se pochopitelně nekonal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní metronaháněčka, který by sice prospělo víc světla a míň klepající se kamery, ale i tak se jedná o celkem stravitelnou jednohubku. Sice se tu lepí jedno klišé na druhý a navíc bandu mladejch a protivnejch prchajících Amíků jsme tu měli už stokrát, jenže pořád se něco děje, drží si to tempo a stopáž je celkem příjemná. Žádnej zázrak, ale těch 60% tomu dam. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Další špatný vtip o podzemním kočkováním s bandou nasraných houmlesáků nebo co to bylo vlastně za prapodivnou pakáž, který nejenomže ničím nepřekvapí, ale spíše unudí k smrti. Jako celek špatně zrežírované, dějově nezáživné a akční scény rozklepané, nepřehledné, no prostě totálně zprasené. Podobných filmů na tohle téma je myslím relativně dost, takže radím zkusit něco jiného, než-li tuhle naivní pitominu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama