Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leonardova matka přijíždí na Vánoce a jediný, kdo z toho má opravdu radost, je Sheldon. Leonard totiž nechce matince prozradit, s kým chodí... (TV Prima)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože druhé setkání s Dr. Beverly Hofstadter nebylo tak skvělé jako to první, neodhodlal jsem se k odebrání hvězdičky, na to jsem se až příliš dobře bavil, navíc jsem si všiml, že mám se Sheldonem kupodivu podobné názory na Vánoce. "Jajks!" "Leonarde, řekní jí, že mám přítelkyni!" "Nevím, o čem to mluvíš." ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"December 25, 1642, Julian calendar, Sir Isaac Newton is born. Jesus, on the other hand, was actually born in the summer. His birthday was moved to coincide with the traditional pagan holiday that celebrated the winter solstice with lit fires and slaughtered goats. Which frankly sounds like more fun than 12 hours of church with my mother followed by a fruitcake." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Když Leonardova matka (Christine Baranski) popíjí v baru s Penny (Kaley Cuoco), má při třetí rundě v jednom záběru poloprázdnou skleničku, zatímco při dalším záběru z jiné strany má sklenici téměř plnou. V dalším záběru je pak sklenice opět poloprázdná. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama